Para bekleyenler dikkat bu hafta sizin haftanız olabilir! İşte bu hafta burçların gündemi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

24 Kasım Perşembe günü Yay burcunun bir derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Yay burcunun temsil ettiği alanlarda yeni başlangıçların yaşanacağı 15 günlük bir sürece girmiş olacağız. Astrolojide Yay burcu, hak, hukuk, adalet, inançlar, yabancı ülkeler, basın yayın, medya, turizm, üniversiteler ve akademisyenleri anlatır. Bu konularda yeni gündemler ve alınacak yeni kararlar söz konusu olabilir.

Yeni Ay, Venüs ve Merkür ile kavuşumda olduğu için ilişkiler, para ve iletişim konuları da ön plana çıkacaktır. Hayata biraz daha pozitif bakmaya başladığımız bir süreç içerisine girmiş olacağız. Olayları daha bütünsel bir şekilde değerlendireceğiz. İlişkiler açısından ise bireysel özgürlükler daha fazla ön plana çıkarken, birlikte keyif aldığımız ve bize bir şeyler katarak, bizi ileriye götüren insanlarla diyalog halinde olmayı tercih edeceğimiz bir süreç yaşayacağız. İnandığımız değerler bizler için daha fazla ön plana çıkacaktır. İnançlarımızın ve isteklerimizin peşinden gitme yolunda motivasyonumuz artacaktır. Bu Yeni Ay’da yeni eğitimlere başlamak, yurt dışı seyahatleri yapmak, hukuksal konularda harekete geçmek, vize veya pasaport başvuruları yapmak, akademik çalışmalara başlamak, yeni insanlar tanımak, yeni yerler keşfetmek için oldukça uygun etkileri çalıştırıyor olacaktır.

Global bazda ise, eğitim konularında yeni kararlar alınabilir, turizm sektörü ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Göçmenler ile ilgili konular gündemimizde olabilir. Üniversiteler, akademisyenler ve gazetecileri ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Bir dini lider veya dini bir mekan ile ilgili konular gündemde olabilir. Bunun yanı sıra, ateşli hastalıklar ve karaciğer rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, hukuksal konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden bir davanız varsa sizler için olumlu sonuçlanabilir. Yeni eğitimlere başlayabilir, yurt dışı seyahat programları yapabilir, vize veya pasaport başvuruları yapabilirsiniz. Sosyal medyada yeni bir sayfa açmak veya yaptığınız işleri bu alanda tanıtmak için de oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Bekar olan Koç burçlarının hayatlarına seyahat, eğitim veya sosyal medya aracılığı ile tanıdıkları bir partner dahil olabilir ve ilişkiye başlayabilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, ortak kazanımlar ve finansal konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir, beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı veya borçlarınızın düzenlenmesi adına kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Ayrıca çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobinizi mesleğe çevirmek adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan İkizler burçları bu dönem içinde yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi devam eden İkizler burçları ise evlenme kararı alabilirler. İkili ilişkiler açısından oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bu dönem, partneriniz ile ilgili konularda oldukça olumlu ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca yeni ortaklı bir işe veya projeye başlamak için de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İşiniz ile ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz, yeni iş başvuruları yapabilir, terfi alabilir veya iş değişikliği yapabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi yeniden düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra, evcil hayvan sahiplenmek isteyen Yengeç burçlarını da gökyüzü destekliyor olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Özellikle aşk hayatınız açısından çok güzel etkiler altındasınız. Bekar olan Aslan burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda yeni bir hobiye başlayabilirsiniz ve yetenekleriniz ile parladığınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Özellikle çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, ev yaşantınız ve ailenizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem içinde ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyebilir, ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşma kararı alabilirsiniz. Ayrıca fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de Yeni Ay enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile daha yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeni bir iş veya projeye imza atabilirsiniz. Seyahatler gündeminizde olabilir. Taşınma, yer değişikliği veya şehir değiştirmek gibi konular da gündeme gelebilir ve bu konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişte haksızlığa uğradığınız bir konuda ilahi adalet sizler için çalışabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, finansal konularınız gündeminizde olacaktır. Finansal açıdan oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bu süreçte, gelirlerinizde artışlar yaşayabilir, yurt dışı bağlantılı işler yapabilir veya sosyal medya aracılığı ile yapacağınız işlerden gelirler elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız bir arkadaşınız ile bir projeye başlayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta sizlerin burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, oldukça pozitif etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Bu süreçte, hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir ve bu kararları uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Hem ailevi hem ilişkiler hem de kariyer alanlarınızda yeni gelişmeler yaşayacağınız bu süreç, sizler için olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Ayrıca fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, bilinçaltınıza attığınız korkularınız ile yüzleşeceğiniz bir akış içinde olacaksınız. Bu konulara farklı bir perspektiften bakarak kendinizi şifalandırabilirsiniz. Ayrıca partnerinizin iş hayatı ve sağlığını ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir, yurt dışına çıkma kararı alabilir, hukuksal bir süreci başlatma veya hayata olan bakış açınızı değiştirecek olan bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, yeni sosyal sorumluluk projelerine başlayabilir veya arkadaş çevrenizden bir tanıdığınız ile bir projeye imza atabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteğini alacağınız bu dönem içinde sizlere fayda sağlayacak insanlar ile ilişkiler kurabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar, ortak kazanımlar ve miras gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, kariyer hayatınızda hedeflediğiniz konularda atılımlar yapabilirsiniz. İş değişikliği yapmak veya kendi işinizi kurmak istiyorsanız gökyüzü sizleri bu konuda oldukça destekliyor olacaktır. Bunun yanı sıra, yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bekar olan Balık burçları evlenme kararı alabilirler, ilişkisi devam eden Balık burçları ise bu dönem partnerlerinin desteğini daha yakından hissedebilirler.