'Platonik aşk' cinayeti! Her detayı tüyler ürpertti

İstanbul Başakşehir'de yabancı uyruklu şahıs, aynı iş yerinde çalıştığı 23 yaşındaki A.U.'nun evine kadar giderek burada dehşet saçtı. Platonik aşık olduğu A.U.'nun teklifini reddetmesi üzerine şahıs, önce A.U.'yu daha sonra kendini vurdu.

'Platonik aşk' cinayeti! Her detayı tüyler ürpertti

Başakşehir'de yabancı uyruklu platonik aşık dehşet saçtı. Aynı iş yerinde çalıştığı 23 yaşındaki A.U.'nun teklifini reddetmesi üzerine şahıs, A.U.'yu vurarak intihar etti.

Olay, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

İŞ YERİNDEKİ ARKADAŞININ EVİNE GİTTİ

Tekstil atölyesinde muhasebeci olarak çalışan A.U.'ya platonik aşık olan ve aynı iş yerinde çalışan kişi, A.U.'nun evine gitti.

REDDEDİLİNCE KADINI VURDU

A.U.'yu konuşmak için dışarı çağıran kişi, reddedilince yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kişi, önce A.U.'yu sonra da kendisini vurdu.

GENÇ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.U'yu hastaneye kaldırdı.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Başından yaralanan yabancı uyruklu kişinin, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki A.U.'nun ise doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olay ile ilgili polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.