Profesyonel dövüşçü ile kavgası sadece saniyeler sürdü, kafa travması geçirdi

Bir fenomen, emekli UFC dövüşçüsü Nate Diaz ile sokakta tartışırken dehşet verici bir olay yaşadı. Şahıs sadece birkaç saniye içinde bayıldı ve bu anlar kameraya kaydedildi.

Profesyonel dövüşçü ile kavgası sadece saniyeler sürdü, kafa travması geçirdi

Eski UFC dövüşçüsü Nate Diaz, popüler bir kafede bulunan ve ikinci derece darp şüphesiyle tutuklanması emredilen bir skandala karıştı. Diaz, takım arkadaşı Chris Avila'yı desteklemek için gittiği bir boks maçından sonra Bourbon Caddesi'nde TikTok fenomeni Rodney Peterson ile tartıştı.

Diaz, Peterson ile yaşadığı tartışmayı kısa sürede kavgaya dönüştürdü ve 'giyotin' adı verilen hareketle Peterson'u boynundan yakalayarak saniyeler içinde bayılttı. Olayın gündem olması üzerine yetkililer, Diaz için tutuklama emri çıkardıklarını Pazartesi gecesi açıkladı.

Peterson, kavganın neden başladığını bilmediğini ve kafa travması geçirdiğini belirtti. Ayrıca, Peterson'un geçmişine bakıldığında da dövüş konusunda oldukça bilgili olduğu ortaya çıktı. Brezilya jiu-jitsu mavi kuşağı ve bir profesyonel boks maçı gibi başarıları bulunuyor. Ayrıca, Peterson amatör olarak UFC'de de dövüşmüş.