Rapçi Dan Sur kimse onu taklit etmesin diye kafasına kancalarla altın zincirler monte ettirdi

Rap yıldızı Dan Sur, kafasına ameliyatla bir kanca taktırdı ve o kancadan altın zincirler sallandırdı. TikTok ve Instagram hesabından görüntülerini paylaşan Sur, kimsenin kendisini kopyalamayacağını söyledi.

Rap müziğin bilinen ismş Dan SurTikTok ve Instagram hesaplarından paylaştığı halleriyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü rapçi kafasına ameliyatla bir kanca taktırdı ve o kancadan altın zincirler sallandırdı. Kimsenin kendisini taklit etmemesi için ameliyat masasına yatan Sur'un tek amacı farklı olmak...

Dan Sur, dünyada altın zincirlerle yapılan bir saç modeline sahip olan ilk kişi olduğu için de kendisiyle gurur duydu. Sosyal medya hesabından hayranlarına seslenen Sur, “Gerçek şu ki farklı bir şey yapmak istedim. Herkesin saçlarını boyadığını görüyorum ama kimse beni taklit edemez. İnsanlık tarihinde altın saç ekilen ilk rapçiyim" dedi.

 Operasyondan önce TikTok hesabında 12 bin takipçisi bulunan Sur’un paylaşımından sonra popülerliği arttı. Yeni saç modeliyle TikTok’ta 1.9 milyon hayrana ulaşan rapçi, takipçilerinden olumsuz eleştiriler aldı. Altın saç modelinden sonra takipçileri rapçiye “Saçma, dikkat çekmek için uğraşıyor” yorumlarını yaptı.