Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum"

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, kulübün dijital platformu RM Play’e verdiği röportajda, “Transferim çok konuşuldu ama Real Madrid eğer sizi çağırıyorsa zaten konu kapanmıştır. Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum. Buraya ilk geldiğimde Şampiyonlar Ligi kupalarını gördüm, inanılmaz hissettiriyor” dedi.

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum"

Fenerbahçe’den İspanyol ekibi Real Madrid’e 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında transfer olan Arda Güler, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcu antrenmandaki istekli görüntüsü, klas hareketleri ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekerken ilk röportajını Real Madrid’in dijital platformu RM Play’e verdi.

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum" - Resim : 1

"REAL MADRID SİZİ ÇAĞIRIYORSA KONU KAPANMIŞTIR"

Arda Güler transferine ilişkin olarak, “Burada çok iyi karşılandım, herkese teşekkür ederim. Transferim çok konuşuldu ama Real Madrid eğer sizi çağırıyorsa zaten konu kapanmıştır. Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum. Buraya ilk geldiğimde Şampiyonlar Ligi kupalarını gördüm, inanılmaz hissettiriyor” dedi.

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum" - Resim : 2

"REAL MADRİD DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Real Madrid’in dünyanın en büyük kulübü olduğunu belirten Arda Güler şunları söyledi:

“Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Burada çok iyi oyuncular var. Çok iyi bir teknik direktör var. Hocamızla ilk günden itibaren iyi bir diyalog kurdum. Kendimi en iyi şekilde geliştirmek istiyorum. Yeteneklerimi sergilemek istiyorum."

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum" - Resim : 3

"ZIDANE, GUTI VE MESUT ÖZİL BENİM İDOLLERİM"

İdollerinin Zidane, Guti ve Mesut Özil olduğunu belirten Arda, "Vinicius Junior ya da Rodrygo da buraya ilk geldiklerinde 18 yaşındalardı. Şimdi ama nasıl bir gelişim gösterdiler. Ben de 18 yaşında geldim. Zidane, Guti ve Mesut Özil benim idollerim. Mesut Özil ile Fenerbahçe’de aynı takımda oynama şansı bulmuştum” dedi.

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'den iddialı sözler: "Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum" - Resim : 4

"KENDİMİ BİR MADRIDISTA OLARAK GÖRÜYORUM"

Uyum süreci hakkında konuşan Arda, "Kısa sürede adapte oldum diyebilirim. Kendimi bir Madridista olarak görüyorum. Hala Madrid" diye konuştu.