Rektör öğrencilerini otogarda karşıladı! Amasya'ya gelen öğrenciler yurda üniversitenin otobüsüyle götürüldü

Üniversitelerin açılmasıyla Amasya'ya gelen Amasya Üniversitesi öğrencileri otogarda büyük bir sürpriz yaşadı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, öğrencilerini otogarda karşılayarak, çantalarını taşımaya da yardım etti. Bir öğrencisinin ailesiyle telefon görüşmesi yapan Prof. Dr. Turabi, “Gönlünüz ferah olsun. Çocuklarınız bize emanettir” dedi.

Rektör öğrencilerini otogarda karşıladı! Amasya'ya gelen öğrenciler yurda üniversitenin otobüsüyle götürüldü

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte Amasya’ya gelen yeni öğrencileri otogarda karşılayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, yurda üniversitenin otobüsüyle gitmelerini de sağladı.
Üniversitelerin açılmasıyla birlikte Amasya’ya gelen yeni öğrenciler otogarda karşılanarak Amasya Üniversitesi’nin otobüsüyle yurtlarına kadar ulaştırıldı. Öğrencilerini karşılayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, çantalarını da taşımaya yardım etti.

Rektör öğrencilerini otogarda karşıladı! Amasya'ya gelen öğrenciler yurda üniversitenin otobüsüyle götürüldü - Resim : 1

''ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET'' 

Şaşırdığı bir öğrencisinin ailesiyle telefon görüşmesi yapan Prof. Dr. Turabi, “Gönlünüz ferah olsun. Çocuklarınız bize emanettir” dedi.

Rektör öğrencilerini otogarda karşıladı! Amasya'ya gelen öğrenciler yurda üniversitenin otobüsüyle götürüldü - Resim : 2

''YURDUN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİRİM''

Öğrencilerinin muhtemel sorunlarında kendilerine ulaşabileceklerini belirten Turabi, “Öğrenci huzurlu bir barınma imkanına sahipse derste rahat olur. Ben de yurtlarda kalarak büyüdüm. Dolayısıyla yurdun ne demek olduğunu bilirim” diye konuştu.