Resmi açıklama geldi! Gaziantep FK’den çifte transfer!

Gaziantep FK, kaleci Florin Nita ve Junior Morais ile bir yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Resmi açıklama geldi! Gaziantep FK’den çifte transfer!

Teknik direktörlük görevine Rumen teknik adam Marius Sumudica'yı getiren Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK’de transfer çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda kırmızı-siyahlılar, son olarak Sparta Prag forması giyen Rumen kaleci Florin Nita'yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Transfere ilişkin olarak Gaziantep FK takımından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sparta Prag forması giyen başarılı file bekçisi Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Florin Nita, Başkan Yardımcımız Güney Dağdeviren’in de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Florin Nita’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.”

Resmi açıklama geldi! Gaziantep FK’den çifte transfer! - Resim : 1
Florin Nita

 

NITA'NIN PERFORMANSI

Kariyerinde Chiajna, Steaua Bükreş ve Sparta Prag takımlarında forma giyen 36 yaşındaki futbolcu, 313 resmi müsabakanın 112'sinde kalesini gole kapatmayı başardı.

MORAIS YENİDEN TRANSFER EDİLDİ 

Junior Morais’in transferine ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Rapid 1923 forması giyen deneyimli sol bek oyuncusu Junior Morais ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır” denildi.

Morais,2019-2021 yılları arasında Gaziantep FK forması giymişti. 

Resmi açıklama geldi! Gaziantep FK’den çifte transfer! - Resim : 2
Junior Morais