Rıza Çalımbay, sakat futbolcuların son durumunu açıkladı! “Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım”

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakatlığı bulunan Cenk Tosun ve Aboubakar’ın tedavilerinin sürdüğünü yüzünden operasyon geçiren Bakhtiyor maskeyle oynayabileceğini söyledi. Çalımbay, “Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım. Takıma zarar vermeden yapacağız. Gayet iyi geçiyor idmanlar, problem yok. Antrenmanlar çok iyi geçiyor” diye konuştu.

Rıza Çalımbay, sakat futbolcuların son durumunu açıkladı! “Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında 26 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Rıza Çalımbay, sakat futbolcuların son durumunu açıkladı! “Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım” - Resim : 1

Antrenman öncesi ise teknik direktör Rıza Çalımbay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çalımbay, sakat futbolcuların durumu ve yapılan antrenmanlar hakkında konuştu. Çalımbay şunları dile getirdi:

"Aboubakar ve Cenk çalışmalarına devam ediyor. Bakhtiyor maskeyle oynayabilir doktorlarımız böyle söyledi.  Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım. Takıma zarar vermeden yapacağız. Gayet iyi geçiyor idmanlar, problem yok. Antrenmanlar çok iyi geçiyor. Sakat olan oyuncularımız, milli takıma giden oyuncularımız var. Onlar da takıma katılınca her şey daha iyi olacak. Çok zor maçlarımız var. Her şeye çok iyi hazır olmalıyız. Oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız. İşimizi şansa bırakmamaya çalışacağız."