Sadece geceleri ortaya çıkıyorlar! Genç kadının evini resmen istila ettiler. Toplu halde hareket etmeye başladılar

Sabah uyandığında camında gördüğü canlılara bakıp şok olan kadın önce korktu sonra onları izlemeye başladı. Her yerdeydiler ve tüm gece orada kalmışa benziyorlardı. Güneş doğduktan sonra aynı anda hareket etmeye başladılar.

Sadece geceleri ortaya çıkıyorlar! Genç kadının evini resmen istila ettiler. Toplu halde hareket etmeye başladılar

Floridalı bir kadın, bir grup kertenkele ve bir kurbağanın penceresinin üzerinde kendilerine barınak kurduklarını keşfetti.

Sadece geceleri ortaya çıkıyorlar! Genç kadının evini resmen istila ettiler. Toplu halde hareket etmeye başladılar - Resim : 1

BİR CAMDA 7, DİĞER CAMDA 6 TANE VARDI

Jessica Schreck, Pazar gecesi Port St. Lucie'deki evinin penceresinden dışarı baktığında yedi kertenkele ve cama yapışan bir kurbağa gördüğünü söyledi. Başka bir pencereye baktı ve altı kertenkele daha buldu.

Sadece geceleri ortaya çıkıyorlar! Genç kadının evini resmen istila ettiler. Toplu halde hareket etmeye başladılar - Resim : 2

"GÜNDÜZ GİDİYORLAR, GECE GELİYORLAR"

Kadın yerel basına şunları söyledi: "İlk tepkim, 'Ah, çok tatlılar, ısınmak için pencereme sarılıyorlar' oldu." Kertenkelelerin ve kurbağaların o zamandan beri her gece penceresine döndüğünü söyledi. Schreck, "Güneş doğduğunda gidiyorlar, akşam geri dönüyorlar gibi görünüyor" dedi.