Sarı kırmızılılar şokta! Feghouli'nin ardından bir yıldız isim daha Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Feghouli alacaklarını faiziyle birlikte tahsil etmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmişti. Sarı kırmızılı ekibe bir şok daha! Yıldız isim de şikayetçi oldu.

Sarı kırmızılılar şokta! Feghouli'nin ardından bir yıldız isim daha Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Galatasaray şok üstüne şok yaşıyor. Ünlü futbolcu Feghouli takımdan gönderilmesinin ardından alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurmuştu. Feghouli alacaklarını faiziyle birlikte tahsil etmek için girişimlerde bulunurken, sarı kırmızılı ekip bir şok daha yaşadı. Bu kez de Ryan Babel, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti. 

Yıldız furbolcu FIFA'nın yolunu tuttu 

Feghouli'nin ardından bir hamle de Ryan Babel'den geldi. Fotomaç'ın haberine göre; Feghouli'nin ardından Babel'de alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle FIFA'nın yolunu tuttu. Hollandalı futbolcu Babel, sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra Eyüpspor'a imza atmıştı. 35 yaşındaki oyuncu, 1.3 milyon Euro alacağını alamadığı gerekçesiyle sarı kırmızıları FIFA şikayet etti. Babel, 1.3 milyon Euro'nun yanı sıra paranın faizini de talep etti.

 Sarı kırmızılılar şokta! Feghouli'nin ardından bir yıldız isim daha Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti - Resim : 1
Feghouli de şikayette bulunmuştu

Bu isimlerden biri olan Feghouli geçtiğimiz günlerde alacakları için FIFA'ya gittiğini açıklamış, kendisine verilmesi gereken 1.6 milyon Euro'yu faiziyle birlikte verilmesini talep etmişti. Feghouli konuyla alakalı verdiği bir röportajda "Ben alacağımı tahsil edebilmek adına defalarca girişimde bulundum. Son olarak Dursun Özbek ile bir çözüm bulmaya çalıştım. Ancak hiçbir sonuç alamadım. Artık görüyorum ki Galatasaray ekonomik olarak hiçbir sorun yaşamadı bu yaz. Bunun üzerine ben de avukatıma alacaklarımı tahsil etmesi yönünde direktif verdim. Daha fazlası yok." ifadelerini kullanmıştı.