Alişan paylaştı milyonlar ağladı... 'Bundan sonra bir anlam ifade etmeyecek' dedi, sevenleri yıkıldı

Alişan'dan babalar gününde yürekleri dağlayan bir paylaşım geldi. Hem doğum günü hem de babalar gününü aynı gün kutlayan ünlü Türkücü ve sunucu Alişan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sevenlerini ağlattı. Paylaşımıbinlerce beğeni aldı...

Alişan paylaştı milyonlar ağladı... 'Bundan sonra bir anlam ifade etmeyecek' dedi, sevenleri yıkıldı

Ünlü Türkücü ve şarkıcı Alişan yaptığı paylaşımıyla milyonları ağlattı. Önce abisinin hayattayken paylaştığı son doğum günü mesajını paylaştı. Paylaşımının altına ise duygu dolu bir mesaj yazdı. Ünlü Türkücü ve Şarkıcı Alişan'ın paylaşımı yürekledi dağladı. "Benim son doğum günüm o gündü" dedi. Sevenler yazdığı mesaj karşısında yıkıldı. 

Geçtiğimiz senelerde kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan Doğum gününde paylaştığı mesajıyla sevenlerini ağlattı. 

Alişan ilk olarak abisi Selçuk Tektaş'ın doğum gününde yazmış olduğu mesajı paylaştı

Alişan paylaştı milyonlar ağladı... 'Bundan sonra bir anlam ifade etmeyecek' dedi, sevenleri yıkıldı - Resim : 1

Bu fotoğrafın altına ise Alişan o yürek yakan mesajı paylaştı

"Benim için son doğumgünü kutlaması o seneydi..Benim için 19 Haziran sadece doğduğum gün dışında bir anlam ifade etmeyecek..Bunları yazmıştı bana canımın parçası ve birdahada birşey yazamayacak..Artık hayatımızda Eliz’de var Selçuk’um ve sen rahat uyu biz hep birlikteyiz..Amcaları son nefesine kadar onların yanında olacak..Sen hep yanımızdasın ben biliyorum..Dünyanın en iyi babası babalar günün kutlu olsun..Seni çok seviyorum kardeşim,canım,canımın yarısı..(doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim)"

Alişan paylaştı milyonlar ağladı... 'Bundan sonra bir anlam ifade etmeyecek' dedi, sevenleri yıkıldı - Resim : 2