Şarkıcılığa hazırlanan Beren Saat büyük heyecanını ilk kez anlattı

Evliliklerindeki krizleri aşan ve eski mutlu günlerine geri dönen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, nasıl düşman çatlattı? Şarkıcılığa hazırlanan Beren Saat, yaşadığı büyük heyecanla ilgili neler söyledi?

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, çalışmalarını NASA'da sürdüren dünyaca ünlü medya sanatçısı Refik Anadol'un hayal gücünü zorlayan yeni sergisi, “Makine Hatırları: Uzay”ı ziyaret etti. Dolapdere’deki sergiye el ele gelen Saat ve Doğulu’nun üzerinde isimlerinin baş harfleri olan maskeleri dikkat çekti. Beren Saat sergiyi dikkatle inceledi. Ünlü çift, yurtdışından tanıştıkları Refik Anadol'la sohbet etti.

Kenan Doğulu bir ara minik hayranlarını da kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü çift çıkışta soruları yanıtladı. Geçen yıl peş peşe İngilizce şarkılarını piyasaya çıkaracağını açıklayan Beren Saat, yaşadığı heyecanı paylaştı. Saat, “Atiye” dizisinin 3. sezon çekimlerini geçen yıl tamamlamıştı. Kenan Doğulu “Beren hanım şarkıcılığa başlıyor, siz de oyunculuğa başlamayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruyu duyunca kahkaha attı.