Sayın Devlet Bahçeli, tüm ülkücüler bir çağrınıza bakar

0:00/ 0:00

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

Geçtiğimiz seçim döneminde ülkemizde milliyetçiliğin tekrar yeşerdiğine şahit olduk.

Aslında bu necip milletin kodlarında, hücrelerinde milliyetçilik hep var. Çeşitli etnik köken ve inanışlardan oluşan bir millet olduğumuz doğrudur. Fakat Cumhuriyetimizin kahraman kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, “Kendini Türk gibi hisseden herkes Türk’tür.” Türk kavramı aynı zamanda bir üst kimliktir. Bu coğrafyada yaşayan, bu şanlı bayrağın gölgesinde yaşayan herkes Türklük şemsiyesi altındadır.

Elbette bizim milliyetçilik anlayışımız Peygamber Efendimiz Muhammed S.A.V’ın, "Arap olanın Arap olmayana üstünlüğü yoktur" düsturu ile eş değerdir. Bizim için de Türk olmak bir üstünlük değil, Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmanın şerefidir, yani şeref duyuyoruz.

Bin küsür senedir Türk bayrağı altında Allah’ın davasının yeryüzüne yayılması mücadelesi bizler için bir şereftir.

Dolayısıyla ben de diyorum ki ne mutlu Türk’üm diyene. Ne mutlu kendini bu millete ait hissedene. Ne mutlu bu millet ile akraba olana. Ne mutlu bu millet ile aynı topraklarda kardeşçe Kurtuluş Savaşı verenlere. Ne mutlu soyu Kürt, Arap, Çerkez, Laz olsa da Türk bayrağı altında gururla yaşayana. Türk devletinin bekası için, şanlı Türk bayrağı için canını feda edebilecek asalette olabilenlere.

Değerli dostlar, bu ülkenin bekasına zarar verecek söylemlerde bulunur, özerklikten bahsederseniz bu necip milletin gönlünde var olan, uyuyan, üstü örtülü milliyetçiliği canlandırır, uyandırırsınız. Nitekim bu seçim döneminde de böyle oldu. Milliyetçilik yükselen değer oldu. Kendini ülkücü olarak gören, tanımlayan siyasetçiler değişik parti çatıları altında siyaset yapmaya başladılar.

Sayın Devlet Bahçeli’den bu siyasetçileri MHP çatısı altında toparlamasını millet olarak bekliyoruz.

Sayın Bahçeli’ye hitaben saygı, hürmet ve açık yüreklilikle söylüyorum; Sayın Bahçeli, siz Türkmen beyisiniz. Siz devletsiniz. Siz devletin bir insanda vücut bulmuş halisiniz. Büyük adamsınız. Ağır adamsınız. Siz “Gel” derseniz, kimse size hayır demez.

Bir düstur vardır, ülkücülük MHP çatısı altında olur. Tüm bu kardeşlerimizi geçmişte yaşanan ne varsa bir kenara koyarak MHP çatısında toplamanız, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası adına hayırlı olacaktır. Başta Yavuz Ağıralioğlu, Sinan Oğan olmak üzere İYİ Parti’de ve milliyetçi olduğunu iddia eden diğer partilerde siyaset yapmaya çalışan kardeşlerimizi tek çatı altında toplamanın zamanı gelmiştir.

Allah bir, devlet bir, Türk İslam davası bir. Tek çatı altında ve önderliğinizde bu dava Kızıl Elma hedefine ulaşacaktır.

CHP’nin, HDP’nin arka bahçesi olduğu, Atatürk’ün kurduğu partinin başında özerklik ilan edeceğini söyleyen HDP sempatizanı bir liderin olduğu bu acı günlerde, Atatürk ilkelerinin dimdik ayakta olacağı kale her zaman olduğu gibi MHP olacaktır.

MHP, bu ülkede dört ana kaidenin sarsılmadan sağlam kaldığı partidir. Birincisi Atatürk’e saygı ve sevgi, ikincisi devletin bölünmez bütünlüğüne ölümüne bağlılık, üçüncüsü tek bayrak ilkesi ve dördüncüsü milletin manevi değerlerine saygı ilkesi MHP’de mevcuttur.

O sebeple Sayın Devlet Bey’im, ülkücü zihniyete sahip, kendini yetiştirmiş bu dava arkadaşlarımız gücünüze güç katacak, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve sizin önderliğinizde devletin sigortası olmaya devam edecektir.

Türk milliyetçilerinin MHP çatısı altında birleşmesi halinde minimum yüzde 30 oy potansiyeli olduğu aşikârdır.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin oy oranının abartılmış bir balon olduğu nettir.

Sayın Devlet Bey’im, çıktığımız TV programlarında ve yazılarımızda PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi bu ülkenin en şerefli makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamını belirlemede kilit parti yaptırmayacağımıza ant içtik ve Allah’ın izniyle de bunu başardık.

Bundan sonra Türk İslam davasının yeryüzüne hâkim olması için bu çizgideki kardeşleriniz mücadele etmeye devam edeceklerdir.

Siz işaret edin, herkes yuvaya dönsün.

Allah’tan size ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyorum.

Allah vatana, millete, devlete zeval vermesin.

Vesselam…