Sayın Erdoğan fark atarak seçimi kazanıyor

Değerli dostlar, değerli okuyucular...

Yazılarımda, söylemlerimde her daim objektif oldum.

Beni takip eden herkes bilir ki mensup olduğum siyasi camiayı da yeri geldiği zaman eleştirmişimdir. Eleştirilerim yıkıcı değil, yapıcı olmuştur.

Hatta zaman zaman bu konuda tenkit edenler de olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı haksız bir çıkış yapıldığında kelle koltukta savunup, PKK, FETÖ gibi örgütlerin tehditlerine aldırış etmeden savunmamızı görmezden gelenlerin, yapıcı, dostane eleştirilerimize tahammül edemedikleri zamanlar oldu.

Demem o ki her zaman objektif oldum.

Kimseyi aldatmadım, algı yaratmadım.

Zaman zaman yazılarımda AK Parti içinde göze batan, halkın eleştirdiği konuları kendimce yorumladım.

Şimdi de süreci dikkatle izliyorum ve diyorum ki bu seçimleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na fark atarak kazanacak.

Haklı gerekçelerim var.

Bu milleti yarattıkları algı ile kandıracaklarını, galeyana getireceklerini sananlar yanılacaklar.

Bu millet aç kalır, ama PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile pazarlık yapanlara, onlara taviz verecek olanlara oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama manevi değerleri ayaklar altına alanlara oy vermez.

Biz millet olarak Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Arap, Çerkez, Laz, Abaza, Zaza hepimiz kardeşiz dedikçe, bu şekilde yaşadıkça; ısrarla manevi değerlerimize, örf ve adetlerimize müdahale edenlere, küçümseyenlere, tepeden bakanlara, ezandan rahatsız olanlara, seccadelere, mescitlere ayakkabı ile basanlara bu millet oy vermez.

Hele ki uluslararası bir toplantıda ayakta poz verirken Türk bayrağını yerden alıp, cebine saygı ve hürmetle koyan bir lider varken asla karşısında olana oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama bir oturuşta yarım domuz yiyenlere oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama ezan sesinden rahatsız olanlara, şehitler ölmez vatan bölünmez söyleminden iğrenenlere oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama CHP Genel Merkezi’nde Atatürk posterlerini çöpe atanlara oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama CHP Genel Merkezi’nde Türk bayraklarını kaldırtıp, özerklikten bahseden Nuşirevan Elçi gibi şahısların danışmanı olduğu CHP Genel Başkanı’na oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama mensubu olduğu 7‘li masaya “Kumar masası” dedikten sonra o masaya tekrar oturanlara oy vermez.

Bu millet aç kalır, ama serseri bir kurşun binalarına isabet etti diye Sayın Cumhurbaşkanı’na hakaret edip, mağdur rolüne bürünerek milletin aklıyla alay edenlere oy vermez.

Bu millet, partilerinde PKK’ya, HDP’ye, FETÖ’ye ve bunlarla dolaylı ya da direk iş birliği içinde olanlara karşı dik durmayanlara, “Bu ülkenin en şerefli makamına gelecek kişiyi PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin belirlemesine izin veremeyiz” diyen yerli ve millî mensuplarına sahip çıkmayanlara, onları harcayanlara oy vermez.

Bu millet, millî gururumuz olan insansız hava uçaklarını, yerli tankları, yerli savaş gemilerini üreten Baykar’a, “Dokunacağız” diyenlere, “Anayasa’daki Türklük kavramını gözden geçireceğiz” diyenlere oy vermez.

Bu millet, Başbakanlığı döneminde liderinin altını oyup alternatif lider olma yarışına girenlere, Suriye politikasını stratejik derinliklerine gömenlere, bir gece yarısı operasyonu ile MİT Müsteşarı’nı pasifleştirerek milletvekili yapmak isteyenlerin kurduğu partiye ve masaya oy vermez.

Bu millet, rahmetli Erbakan’ın devamıyım iddiası ile yola çıkıp, İstanbul Sözleşmesi’ni, LGBTİ+’yi ölümüne savunanlar ile aynı masada olanlara oy vermez.

Bu millet, ülkeyi böleceklerini ilan edip “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen, askerlerimizi şehit eden PKK’lı teröristlere “Gerilla”, “Özgürlük savaşçısı” diyen HDP’lilerle pazarlık yapan, CHP’yi HDP’nin arka bahçesi yapanlara oy vermez.

Bu millet, 11 ilimiz asrın felaketi ile yıkılmışken, Mavi Akdeniz projesi devam ederken, Karadeniz’den doğalgaz çıkarılmışken, yerli otomobil satışa çıkmışken, yıkılan 11 il bir sene içinde imar edilecekken işini riske atıp kendi içinde savaşan, makam pazarlığı yapan yedi birbirine benzemeze oy vermez.

Kibirli olanlara, millete tepeden bakanlara, ekranlarda HDP seviciliği yapanlara oy vermez.

Bu millet, şerefli Türk ordusu PKK ile mücadele ederken “Kimyasal silah kullandı” iftirası atanlara oy vermez.

Bu millet, PKK’ya karşı sınır ötesi bir operasyona HDP ile beraber ret oyu verenlere aç kalır ama oy vermez!

Bu millet feraset sahibi, basiret sahibidir, bu milletin aklı ile alay edilmez.

Bu milleti felaket tellallığı ile kandıramaz, kendinizi şirin ve kurtarıcı gösteremezsiniz.

Bu millet, tüm bu saydıklarımı göz önünde bulundurup oylarını Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecektir.

Bu yazdıklarım bir durum tespitidir, objektif değerlendirmelerimdir.

Bu millet susar ama izler; vatan söz konusu olunca taviz vermez.

Elbette son sözüm de değişmez:

Allah vatana, millete zeval vermesin,

Vesselam…