Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayında ne dedi? CHP Genel Başkanı Özgür Özel olayın perde arkasını tv100'de açıkladı

tv100'ün gündemi belirleyen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuk oldu. Selvi Kılıçdaroğlu’nun, “Bağırmanız hoş değil” diyerek tepki gösterdiği iddialar üzerine, CHP Lideri, "Selvi Kılıçdaroğlu kurultayda 'Özgür niye çok bağırdın' gibi bir şey demiyor. 'Özgür sen de oradaydın' dedi. 39 milletvekili olayıyla ilgili 'sen de oradaydın' dedi. O sırada Kemal Bey söz istemişti, 'anlatacağım efendim' deyip yerime geçtim." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Özgür Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Selvi Kılıçdaroğlu kurultayda 'Özgür niye çok bağırdın' gibi bir şey demiyor. 'Özgür sen de oradaydın' dedi. 39 milletvekili olayıyla ilgili 'sen de oradaydın' dedi. O sırada Kemal Bey söz istemişti, 'anlatacağım efendim' deyip yerime geçtim.

Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayında ne dedi? CHP Genel Başkanı Özgür Özel olayın perde arkasını tv100'de açıkladı - Resim : 1

'ORADA BEN YOKTUM' DEDİM

Selvi hanımın elini tutup 'orada ben yoktum' dedim. Komisyonda Engin Özkoç'un olduğunu söyledim, 39 milletvekili verildiğini sabah öğrendiğimi söyledim."

Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayında ne dedi? CHP Genel Başkanı Özgür Özel olayın perde arkasını tv100'de açıkladı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

CHP Kurultayının ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Özgür Özel, adaylık konuşması yaptıktan sonra yerine oturmadan önce Selvi Kılıçdaroğlu ile tokalaştı. Selvi Kılıçdaroğlu’nun, Özel’e “Bağırmanız hoş değil” diye tepki gösterdiği öne sürülmüştü.