Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu kimdir? Selvi Kılıçdaroğlu’nun mesleği ne? Selvi Kılıçdaroğlu’nun biyografisi!

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Siyaset cephesinde sıcak saatler yaşanırken Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel yaşamı ve özellikle de eşi ile ilgili detaylar sıklıkla aratılıyor. Peki, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu kimdir? Selvi Kılıçdaroğlu’nun mesleği ne? Selvi Kılıçdaroğlu ne mezunu? Selvi Kılıçdaroğlu’nun yaşı kaç ve nereli? İşte Selvi Kılıçdaroğlu’nun biyografisi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu kimdir? Selvi Kılıçdaroğlu’nun mesleği ne? Selvi Kılıçdaroğlu’nun biyografisi!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili süreçte gündem olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel yaşamı merak ediliyor. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun hayatı ve eğitimi sıklıkla araştırılıyor.

SELVİ KILIÇDAROĞLU KİMDİR, YAŞI KAÇ, MESLEĞİ NE?

Selvi Kılıçdaroğlu 1974 yılında Tunceli Dersim'de doğmuştur. Nüfusta adı Selvi olsa da aile içinde kendisine Sevim diye hitap ediliyormuş.

Selvi Kılıçdaroğlu mesleki olarak gazetecidir. Fakat eşi Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olunca mesleği bırakmıştır.

Kemal ve Selvi Kılıçdaroğlu'nun Aslı Kılıçdaroğlu Nadir, Zeynep Kılıçdaroğlu, Kerem Kılıçdaroğlu adında iki kız bir de oğlan çocukları vardır.