Sen bir efsanesin Recep Tayyip Erdoğan

0:00/ 0:00

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

2023 seçimleri sadece bir seçim değil, bir istiklal ve istikbal mücadelesidir.

Bu bilinç ile Türkiye tarihi bir seçime hazırlanıyor.

Şimdiden söylüyorum, ADAM KAZANACAK!

Kızıl Elma davasının bir fanide vücut bulduğu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun mücadelesinde herkes safını belirleyecek.

Bir karar verecek millet.

Mavi Akdeniz projesinde mücadele eden, yerli silah ve savaş gemilerini üreten, yerli ve millî otomobilini üreten, petrol ve doğal gaz rezervleri bulan, bölünmüş yollar, köprüler, tüneller yapan, PKK’ya kan kusturan, terör örgütlerine dünyayı dar eden Erdoğan ile PKK‘nın siyasi uzantısı HDP ile özerklik hayalleri kuran Kılıçdaroğlu seçime girecek.

Her iki taraf milletvekili adaylarını belirledi.

Erdoğan’a siyasi anlamda gönül veren, milletvekili adayı olamayan aday adayları da sahada çalışacak, mücadele edeceklerdir.

Biz Sayın Erdoğan’a yürekten bağlıyız.

Onun vereceği her karara saygılıyız.

20 senedir verdiğimiz mücadele helâli hoş olsun.

Ekranlarda ve yazılarımda Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu devlet ve millet için yaptığı hizmetleri tek tek dilim döndüğünce, kalemim yettiğince anlattım.

Henüz 7’li masanın adayı belli olmadan aylar önce, tüm tenkit ve tehditlere maruz kalarak, adaylarının Kandil’in işaret edeceği isim olacağını ekranlarda dile getiren ilk kişi oldum. Sık sık HDP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olduğunu anlattım, haykırdım.

2014 yılında, İstanbul’da yaptığımız paralel devlet yapılanması konferansları ile bugünkü adıyla FETÖ’nün tüm maksat ve amaçlarını anlattık. Henüz hiç kimse bu kadar net konuşamıyor, ifade edemiyorken anlattık.

Başkanlık Sistemi gündeme geldi; 53 ilde Başkanlık Sistemi konferansları düzenledik.

Cumhur İttifakı henüz gündemde yokken ülkücü kardeşlerimize yönelik miting ve konferanslar düzenleyip, tek çatı altında olmamız gerektiğini ifade ettik.

AK Parti’den ne makam ne de başka bir şey istemedik.

Biz Sayın Erdoğan’ı görmeden, yanında olmadan sevdik.

Hiçbir zaman bize lobi yapan, yukarıya taşıyan bir el olmadı.

İşte tüm bu ahval içinde bizim gibi mücadele eden, bizden daha fazla mücadele eden dava arkadaşlarımız, Sayın Erdoğan’a kayıtsız şartsız bağlı olmaya ve izinde mücadele etmeye devam edecektir. Bizim dava anlayışımızda küsmek, kopmak diye bir kavram yoktur. Lidere biat, bağlılık, sağlam ve dik duruş vardır.

Sayın Erdoğan efsane bir liderdir. Yüzyılda bir gelen, yüzyılda bir millete nasip olan bir liderdir. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Değerini biliyor ve sahip çıkıyoruz.

Zaman zaman özeleştiri yaptığım yazılar ve açıklamalarım oldu. Bu eleştirilerimin başında değişim gerekliliği vardı.

Sayın Erdoğan, bazı TV programlarında, “Ufak tefek değişiklikler yapacağız” dediği zamanlarda bile, “Hayır, geniş çaplı değişim gerekli” demiştim. Nitekim, Sayın Erdoğan bu geniş çaplı değişimi gerçekleştirdi.

Destekliyorum.

Bu kadim ve ferasetli millet, 7’li masanın eleştirdiği ekonomi, dış politika konularını önlerine perde yaparak, perdenin arkasında özerklik, bölünme, HDPKK’ya imtiyaz, Selahattin Demirtaş‘a özgürlük, Apo üzerindeki tecridi kaldırmayı sakladığını görecek kadar basiret sahibidir.

“Cambaza bak cambaza” diyerek milleti hipnoz etmeye çalıştıklarını görecek kadar öngörü sahibidir.

Seçimlerde 7’li masaya “One minute” diyecektir!

Son olarak beni arayıp, “Bu süreçten itibaren ne yapacaksın” diye soran dostlarıma, bana yazan okurlarıma ve izleyicilerime bu vesileyle cevap vermek istiyorum.

Her zaman olduğundan daha fazla Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli’yi, Cumhur İttifakı’nı ve kutlu davasını savunmaya devam edeceğim.

Biz biliyoruz ki, makamların, malın, mülkün, hükümdarların sahibi Allah’tır.

Kalplere sevgiyi Allah koyar.

Allah dilerse olur, dilemezse tüm dünya bir araya gelse ve sizi bir yere taşımaya kalksa muvaffak olamazsınız. Biz ancak O’ndan diler, O’ndan bekleriz.

Elbette son sözümde değişmez:

Allah vatana, millete zeval vermesin.

Vesselam…