Serenay Sarıkaya'nın sevgilileri Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz ne konuştu?

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz'ın pişti olduğu gecede neler yaşandı? Kerem Bürsin yapılan yorumlara ne tepki verdi?

Kerem Bürsin geçen Salı "Aynen Aynen" adlı mini dizideki partneri Nilperi Şahinkaya'nın bir markayla beraber düzenlediği partiye katıldı. Geceye Kerem Bürsin'in Cem Yılmaz'la piştisi damgasını vurdu. Partiden paylaşılan videolarda yakışıklı oyuncunun eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yla geçmişte beraberlik yaşayan Cem Yılmaz'la sohbet hakkında çıkışta röportaj yapmak istedi. Bu sırada ünlü oyuncunun içinde bulunduğu aracın şoförü bir muhabirin ayağına çarptı.

Bürsin ilerleyen dakikalarda beraber aynı menajerlik ajansına bağlı olan oyuncu arkadaşı Sümeyra Koç'u evine bıraktı. Bu sırada muhabirler Kerem Bürsin'e neden kaçtığını sorunca ünlü oyuncu gerildi.

Kerem Bürsin gece boyunca bateri çalış eğlenen Cem Yılmaz'la pişti olduğu yorumuna ise tepki gösterdi ve ünlü komedyenle arasının çok iyi olduğunu söyledi. Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı dönemde "Mutluluklar diliyorum, herkes mutlu olsun" yorumunu yapmış ve bu yorum o günlerde Cem Yılmaz'ı kızdırmıştı.