Sergen Yalçın derken rota o isme kaydı… Trabzonspor’da karar verildi! Yeni teknik direktör için harekat başlıyor!

Trabzonspor’da teknik direktörün belirlenmesi için sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Sergen Yalçın'ın sezon başında gelmek istediği bildirmesi sonrası ibre Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’ya döndü. Trabzonspor’un Montella ile görüşüp anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

Sergen Yalçın derken rota o isme kaydı… Trabzonspor’da karar verildi! Yeni teknik direktör için harekat başlıyor!

Trabzonspor, Orhan Ak’ın istifası sonrası teknik direktör arayışını sürdürüyor. Bordo mavililer, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmelerde bir anlaşma sağlayamadı. Yalçın 2.5 milyon Euro ücret talep ederken bordo mavililer ise 1.4 milyon Euro önerdi.

Sergen Yalçın derken rota o isme kaydı… Trabzonspor’da karar verildi! Yeni teknik direktör için harekat başlıyor! - Resim : 1
Vincenzo Montella - Murat Sancak

 

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANACAK

61saat’in haberine göre gelişme sonrası bordo mavililerde yeni bir isim gündeme geldi. Trabzonspor yönetim kurulunda Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ismi dillendirildi. Yönetim, İtalyan teknik adamla görüşüp anlaşma zemini arayacak.

Sergen Yalçın derken rota o isme kaydı… Trabzonspor’da karar verildi! Yeni teknik direktör için harekat başlıyor! - Resim : 2

MURAT SANCAK'TAN İZİN İSTENECEK

Bordo mavililerin bu görüşme öncesi Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan izin isteyeceği belirtildi.

Bilindiği üzere Sergen Yalçın, sezon başında göreve başlama talebini Trabzonspor’a iletmişti.

Sergen Yalçın derken rota o isme kaydı… Trabzonspor’da karar verildi! Yeni teknik direktör için harekat başlıyor! - Resim : 3

TRABZONSPOR'DAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Ayrıca bordo mavili ekipten teknik direktör konusunda yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Takımımızın yaşadığı talihsiz sonuçların camiamızı derinden üzdüğünün farkındayız. Ancak takdir edersiniz ki sağlıklı işleyecek bir organizasyonu ortaya çıkartmak emek ve zaman gerektirir.

Öncelikle, kulübümüzün ekonomisini sürdürülebilir hale getirmek için yapılan çalışmalar, geçmiş dönem borçlarının çözümü, sponsorluklar, yeni projeler ve gelecek sezona dair planlamalarımız şeklinde devam etmektedir.

Göreve geldiğimiz günden itibaren acil ödemeler çözüme kavuşturulmuş, (250 milyon TL) bu para, sponsorluk ve yönetim kurulu üyelerimizin kulübümüze bağışı şeklinde karşılanmıştır. Mayıs sonuna kadar da yaklaşık 250 milyon TL daha ödeme yapılacaktır.

Futbol A Takım planlamamız dahilinde organizasyonumuza uygun teknik direktör adayları belirlenirken, herhangi bir takımı çalıştırmayanların sezon sonu sözleşme imzalamak istemesi, adaylar arasında yer alan bazı isimlerin takım çalıştırmasından dolayı görüşme yapılmasının etik olmayacağı nedeniyle şu an için sonuçlandırılamamıştır. Ancak teknik direktör konusunu kısa bir süre içerisinde gündemimizden çıkartmayı arzuluyoruz.

Değerli camiamızın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımlarına desteğini sürdürmelerini, önümüzdeki sezon her türlü yapılanmasını tamamlamış teknik ekip ve oyuncu grubuyla bütün kulvarlarda yarışacak ve başarıdan başarıya koşacak bir takım göreceğini bilmesini isteriz. Saygılarımızla…”