Sert seks oyunu sırasında cinayet! Katil genç kadını öldürdüğünü elleri ağrıyınca anladı

24 şişe bira içtikten sonra karısını aldatmak üzere sevgilisine koşan bir adam genç kadını sert seks oyunları sırasında elleri ağrıyana kadar boğdu ve ölümüne neden oldu. Seks katili adam işlediği cinayeti ellerinin ağrıması sonrası fark ettiğini söyledi. İngiltere bu seks cinayetini konuşuyor.

Sert seks oyunu sırasında cinayet! Katil genç kadını öldürdüğünü elleri ağrıyınca anladı

33 yaşındaki iki çocuk annesini sevgilisini 'sert seks sırasında' öldüren katile dört yıl 8 ay hapis cezası verildi. Kadının hareketsiz bedeni evinde çıplak bir şekilde bulundu. Hastaneye geç götürülen kadın ise yaşamını yitirdi. 

24 bira içmiş

Sam Pybus adındaki adamın sevgilisi Sophie Moss ile seks yapmadan önce 24 adet bira içtiği öne sürüldü. Önce cinayeti hatırlamadığını savunan genç adam, daha sonra sevgilisini boğarak öldürdüğünü kabul etti.

'Defalarca yaptım ama birşey olmamıştı' dedi 

Mahkemedeki savunmasında adam, sevgilisiyle cinsel ilişkisinin uzun süredir devam ettiğini ve o gece uyguladığı şiddeti daha önce de defalarca uyguladığını ancak hiçbir sorun yaşamadığnı söyledi. 

Cezanın düşüklüğü tepki topladı

Çok sarhoş bir halde işlediği cinayet nedeni ile Sam Pybus'a 5 yıldan az bir ceza verildi. Evli olan adamın eşini aldattığı süre içinde seks cinayeti işlemesi ve cezanın düşüklüğü ise tepki topladı.

Kendini savunan Pybus'un polise tam olarak ne olduğunu hatırlayamadığını ama ellerinin ağrıdığı için genç kadını boğmuş olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Karısı uyuduktan sonra evden çıkmış

Evinde haraketsiz ve çıplak bir halde bulunan iki çocuk annesi Moss'un hastaneye götürülse de kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Doktorlar ölüm raporunda hastaneye kadının geç getirilmesinin etken olduğunu belirtti.

15 dakika arabada oturup düşünmüş

Polisin yaptığı sorgulamada ise çiftin yaptığı seks sırasında meydana gelen boğma olayının ardından adamın arabasında 15 dakika kadar beklediğini ve ne yapacağına dair seçenekleri düşündüğünü belirledi. Bu 15 dakikalık gecikme 'Sophie Moss'un kurtarılamamasına neden

İddia tarafı mahkemede sanığın cinayetinde kurbanının savunmasız olması, sarhoş olması ve derhal tıbbi yardım almaması nedeniyle ağırlaştığını ileri sürdü. Ancak yargıç çiftin ilişkiye hazır olduğunu, iki tarafında sarhoş olduğunu ve çok ileri gidilen bir seks oyununa giriştikleri kararına vardı. Seks cinayeti işleyen adama pişmanlığı nedeni ile de indirime gidildi ve cezası 4 yıl 8 ayla sınırlandırıldı.