Şeyma Subaşı'nın Cadılar Bayramı paylaşımlarına büyük tepki

Şeyma Subaşı, Türkiye İzmir depreminde hayatını kaybedenlere ağlarken, Miami'de korona virüs önlemlerini hiçe sayarak Cadılar Bayramı kutlaması yapması sosyal medyada büyük tepki çekti. Subaşı'nın bu hareketi, "Köy yanarken deli saçını tararmış" sözünü akıllara getirdi.

Şeyma Subaşı'nın bitmeyen kutlamaları ve partileri devam ediyor. Şu sıralarda Miami'de bulunan Şeyma, Cadılar Bayramı olması nedeniyle korona virüs yasaklarına rağmen verilen partilere katıldı. Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesaplarından Cadılar Bayramı paylaşımları yapması ise sosyal medyada büyük öfkeye neden oldu.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle hayatını kaybedenlerin acısı tüm Türkiye tarafından gözyaşı içinde yaşanırken, Şeyma Subaşı'nın empatiden yoksun paylaşımları pes dedirtti.

Cadılar Bayramı için ev partisine giden ve ve giydiği kostümlerle paylaşım üstüne paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın rahatlığı şoke etti. Subaşı'nın takipçileri Subaşı'na tepki gösterdi.

İzmir'di yaşanan depremin ardından herkes enkaz altından gelecek iyi haberleri beklerken Şeyma Subaşı'nın Cadılar Bayramı paylaşımları şoke etti. Herkes Subaşı'nın paylaşım üstüne paylaşım yapmasına tepki gösterdi.

Subaşı sabaha kadar partileyip dans ettiği anları paylaştı ve gelen tepkileri umursamadı. Fakat partide pandemi kurallarına dair hiçbir şey yoktu...

Subaşı, sosyal medyada aldığı eleştirilere rağmen, tepkileri görmezden gelerek parti paylaşımlarına devam etti.

Gürgen Öz'den çok sert tepki

Sanatçı Gürgen Öz de Şeyma Subaşı'na tepki gösteren isimler arasındaydı. Gürgen Öz, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

İzmir depreminin ertesi günü, Sosyal Medyada Cadılar Bayramını kutlayanlara bayıldım! Çünkü siz Türkiye’de değil Amerika’da yaşıyorsunuz! 😎 O yüzden de daha havalı daha coolsunuz! İçiniz rahat olsun; Bayramınızı kutladınız! Kaçmadı Cadılar bayramınız! Herkes ne kadar oralı, ne kadar batılı ve ne kadar da vizyonlu olduğunuzu Maşallah gördü! 🧿 Yaşadığınız sanal ve özenti dünyada mutluluklar... Ama size bir haberim var; Siz tam da bu kendi değerlerini unutmuş ve özenti hareketleriniz nedeniyle, aslında hiç oralı değil, çokça buralısınız!