Sinan Akçıl: Sağlık Bakanı korona olduğumuzda bizimle yakından ilgilendi

Şubat ayında 2. kez nikah masasına oturduğu Burcu Kıratlı’yı çok kıskandığını belirten Sinan Akçıl, kendisini kimlere benzetti? Ünlü müzisyen yakın dostu Mustafa Ceceli’nin tatil görüntüleriyle ilgili hangi espriyi yaptı?

Şubat ayında 2. kez evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti, Bodrum tatilinde aşk tazeliyor. Akçıl, yeni yaşını da Bodrum’da kutladı. Ünlü müzisyen gelen konsol oyunu hediyesine çok sevindiğini anlattı.

Burcu Kıratlı, Akçıl’ın yaş gününü “İyi ki doğdun ruh eşim, iyi ki doğdun tamamlandım aşk bakışlım” mesajıyla kutlamıştı.

Maço bir erkek olduğunu belirten Akçıl, kendisiyle ilgili yaptığı benzetmeyle dikkat çekti. Eşiyle ağır bir korona virüs süreci atlattığını belirten Akçıl, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kendileriyle özel olarak ilgilendiğini anlattı.

Yıldız Tilbe, geçen günlerde Megastar Tarkan’ı müzisyenlere destek olmak için düzenlenen bir meydan okumaya çağırmış ancak olumsuz yanıt almıştı. Akçıl’a bu olay hatırlatıldı. Yakın dostu Mustafa Ceceli’nin denize girdiği görüntüleri izlediğini de belirten Akçıl, “Benim bugün soyunmama nedenim Mustafa Ceceli’dir” dedi.