Sinop'ta fırtına yeri göğü birbirine kattı, vatandaşlar fırtına yüzünden evleri yıkılacak sandı

Sinop'ta dün gece saatlerinde etkili olan fırtına şiddeti ile adeta yeri göğü birbirine kattı. Şiddetli fırtına nedeni yüzünden devrilen ağaç ve tabelalar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Sinop'ta fırtına yeri göğü birbirine kattı, vatandaşlar fırtına yüzünden evleri yıkılacak sandı

Sinop il genelinde etkili olan fırtına ve yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Dün gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına şehrin çeişitli noktalarında ağaç ve tabelaların yıkılmasına neden oldu. Şiddetli fırtınaya sokakta hazırlıksız yakalan vatandaşlar korku ve panik dolu dakikalar yaşadı.

FIRTINA YÜZÜNDEN ELEKTRİK DİREĞİ DEVRİLDİ

Sinop’ta dün gece çıkan 50-70 km/saat hızındaki fırtına çevreye zarar verdi. Şehirdeki yön tabelaları ile elektrik direği yerinden çıkarak devrildi. Ağaçları da yıkan fırtına, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

 

Sinop'ta fırtına yeri göğü birbirine kattı, vatandaşlar fırtına yüzünden evleri yıkılacak sandı - Resim : 1

''FIRTINA YÜZÜNDEN SAĞA SOLA SAVRULDUM''

Fırtınaya şahit olan işletmeci Doğancan Altuntepe yaptığı açıklamada, “Gece evden 5 dakikalığına bakkal  için çıktım. Çok kötü rüzgar esiyordu. 75 kilo olmama rağmen sağa sola savruldum. Rüzgarla beraber yağmur da vardı. 5 dakika içinde sırılsıklam oldum, eve geri döndüm. Umarım bu hava devam etmez” dedi.

 

Sinop'ta fırtına yeri göğü birbirine kattı, vatandaşlar fırtına yüzünden evleri yıkılacak sandı - Resim : 2

''FIRTINA YÜZÜNDEN EVİMİN YIKILACAĞINI DÜŞÜNDÜM''

Fırtınaya şahit olan bir vatandaş evinin yıkılacağını düşündüğünü ve çok korktuklarını söylerken, başka bir vatandaş ise fırtınadan evinin su gider borularının koptuğunu ve korktuğunu kaydetti.

 

Sinop'ta fırtına yeri göğü birbirine kattı, vatandaşlar fırtına yüzünden evleri yıkılacak sandı - Resim : 3