Siyasilerden şehitler için başsağlığı mesajları! "Teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerimiz için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bakanlar, siyasi parti genel başkanları taziye mesajı paylaştı.

Siyasilerden şehitler için başsağlığı mesajları! "Teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıklamıştı.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: KAHRAMANLARIMIZIN KABİRLERİ NUR, MEKANLARI CENNET, MAKAMLARI ALİ OLSUN
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için başsağlığı diledi. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit askerlere Allah'tan rahmet; ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır ve metanet dileğinde bulundu. Numan Kurtulmuş, "Kahramanlarımızın kabirleri nur, mekanları cennet, makamları ali olsun. Devletimizin, vatanımıza, birliğimize, huzurumuza kasteden hainlere hak ettikleri cevabı vereceğinden, ülkemiz üzerine hain planlar kuranların kirli heveslerini kursaklarında bırakacağından kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için başsağlığı diledi. Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimize de Rabb'imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN: TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE KARŞI MÜCADELEMİZE AZİM VE CESARETLE DEVAM EDECEĞİZ
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için başsağlığı diledi. Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Unutulmamalıdır ki hiçbir hain saldırı Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır. Türkiye olarak hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadelemize azim ve cesaretle devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN: AZİZ MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI, YARALANAN ASKERİMİZE ACİL ŞİFA DİLİYORUM
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayımladı. Fidan, X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehadete eren askerlerimize Allah'tan rahmet, kahramanlarımızın ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan askerimize acil şifa diliyorum." ifadesini kullandı.

SAĞLIK BAKANI KOCA: ŞEHİTLERİMİZİN MEKÂNI CENNET OLSUN
Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman evladımız şehit oldu, çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimiz var. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

ADALET BAKANI TUNÇ: ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞÂD OLSUN
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, başsağlığı dilediği paylaşımında "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şâd olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU: ACIMIZ BÜYÜK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, başsağlığı mesajında "Acımız büyük... Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, milletimize başsağlığı, yaralımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN: AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Bakan Işıkhan, paylaşımında "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimizin haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin mekânları cennet, makamları âli olsun inşallah. Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ: TERÖRLE MÜCADELEMİZ BU TOPRAKLARDAKİ SON TERÖRİST BERTARAF EDİLİNCEYE KADAR KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Terörle mücadelemiz bu topraklardaki son terörist bertaraf edilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi. 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe Harekat bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Değerli ailelerinin, silah arkadaşlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

CHP LİDERİ ÖZEL: DÜN ALDIĞIMIZ ACI HABERİN ARDINDAN BUGÜN BİR KEZ DAHA KAHROLDUK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayımladı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün aldığımız acı haberin ardından bugün bir kez daha kahrolduk. Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan altı askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER: TÜRK MİLLETİ OLARAK YARALIYIZ AMA YARAMIZI DEŞMEYE ÇALIŞAN HAİNLERİN HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMAYA DA KARARLIYIZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mesajında, "Dün akşam yüreğimize düşen ateşe bugün bir kor daha eklendi ve maalesef bir acı haber daha aldık. Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde askerlerimize yapılan saldırıda 6 kahraman Mehmetçiğimizi daha teröre şehit verdik." ifadelerini kullandı. Şehit askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Akşener, "Evlatlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bugün 85 milyon Türk milleti olarak yaralıyız ama yaramızı deşmeye çalışan hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya da kararlıyız. Duyması gereken kim varsa duysun, varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene." dedi.

SAADET LİDERİ KARAMOLLAOĞLU: RABB'İM SINIRLARIMIZDA TERÖRE KARŞI MÜCADELE EDEN TÜM VATAN EVLATLARIMIZI BİZLERE BAĞIŞLASIN.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da şehit olan kahraman askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır dileyerek, "Rabb'im sınırlarımızda teröre karşı mücadele eden tüm vatan evlatlarımızı bizlere bağışlasın." mesajını paylaştı.