Snapchat ücretli oluyor! Snapchat Plus nedir? Snapchat Plus özellikleri neler?

Fotoğraf ve video paylaşma uygulamalarının en popülerlerinden olan Snapchat, ücretli abonelik sistemine geçiyor. Snapchat Plus nedir? Anlık mesajlaşma platformu Snapchat, yepyeni bir özellikle üyelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Snapchat Plus özellikleri neler? İşte, detaylar...

Snapchat ücretli oluyor! Snapchat Plus nedir? Snapchat Plus özellikleri neler?

Özellikle gençler arasında popülerliğini koruyan Snapchat, üyeleri için yeni bir değişikliğe gidiyor. Snapchat yaptığı yenilikle popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Snapchat ücretli oluyor! Uygulamaya çeşitli yenilikler getiren şirket yakın zamanda da ücretli bir üyelik sistemi getirmeye hazırlanıyor. 

Snapchat kullanıcılarına farklı özelliklerle ayrıcalık sağlanacağı Snapchat Plus, kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Ücretli üyelik sahibi olan kullanıcılar, birçok özellikle uygulamayı oldukça kolayca kullanabilecekler. 

Snap sözcüsü Liz Markman aracılığıyla yapılan açıklamada; şirket Snapchat Plus'ı hayata geçirmek için erken test aşamasında olduklarını belirtti. 

Uygulamalar konusunda araştırmalar yapan Alessandro Paluzzi tarafından aktarılan bilgilere göre Snapchat Plus aboneliğinin ücreti de belirlenmiş durumda. Paluzzi'nin Twiitter üzerinden paylaştığı detaylara göre aboneliğin aylık ücreti 4,59, yıllık ücreti ise 45,99 euro olacak.

Snapchat ücretli oluyor! Snapchat Plus nedir? Snapchat Plus özellikleri neler? - Resim : 2Snapchat Plus özellikleri neler?

Paluzzi tarafından yapılan paylaşımlara göre Snapchat Plus üyesi olan kullanıcılar, profillerinde abonelik hizmetinden faydalandıklarını gösteren yıldız şeklinde bir rozete kavuşacaklar. Bu rozetin yanı sıra kullanıcılar, hizmetle birlikte şu özelliklere de kavuşabilecek:

  • Bir arkadaşı ‘bir numaralı en iyi arkadaş’ olarak sabitleme
  • Özel Snapchat ikonlarına erişim
  • Arkadaşlarınızın son 24 saatte bulunduğu konumları görebilme (Tabii arkadaşlarınız konum
  • bilgisi paylaşmayı kabul etmişse)
  • Hikâyenizi kaç arkadaşınızın yeniden izlediğini görebilme