Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin ailesine dava!

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (SOHAYKO), Pitbull'un saldırdığı 4 yaşındaki Asiye Ateş'in ailesinden şikayetçi olacaklarını açıkladı.

Gaziantep’te Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık günü oturdukları sitenin bahçesinde 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in görütülerinden sonra yer yerinden oynamıştı.

Köpeklerin saldırısından güçlükle kurtarılan üçük Asiye'nin tedavisi Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapıldı ve hemen ardından da özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alındı.

 Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (SOHAYKO), saldırıya uğrayan Asiye'nin ailesi hakkında şikayetçi olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Gaziantep'de talihsiz kaza sonucu yaralanan kızımızın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Saldırdığı iddia edilen köpeklerle fotoğraflarını annesi babası çekmiş. Asiye kızımızın hayatını tehlikeye atan hem de binlerce masum köpeğin zalimce barınaklara toplatılmasına neden olan Asiye'yi ihmal eden aile ile ilgili Dernek olarak şikayetçi oluyoruz" ifadelerini kullanıldı.