Ölen annesinin yaptığı son yemeği yediği anları paylaştı! Milyonlarca kullanıcıyı gözyaşlarına boğdu...

Malezyalı bir adam kısa zaman önce annesini kaybetti. Annesinin yaptığı son yemeği yediği anları kaydeden adam, o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Yürek burkan videoyu izleyen kullanıcılar, gözyaşlarına boğuldu. Annesinin acısını hala yaşayan adama, kullanıcılardan destek geldi.

TikTok’ta paylaşılan video yürek burktu. İsmi Harris olarak açıklanan bir adamın annesinin vefatından öncesinde yaptığı son akşam yemeğini yediği anlar bir anda gündem oldu. Tabağındaki tüm yemeği parmaklarıyla silerek yiyen adam gönderisine, “Hiçbir şeyin kalmamasına özen gösterdim. Benim için çok değerli. Bu son hatıra!” notunu ekledi.

"Annemi çok özledim"

Annesinin yaptığı son yemeği yerken video çekme fikrinin, kaybını kabullenemediğinden değil sadece annesini çok özlediği için olduğunu söyleyen Harris, annesini bir anda kaybettiği için hala büyük bir şok içinde olduğunu da ifade etti. Annesinin ölmeden kısa bir süre önce buzdolabını bir sürü yemekle doldurduğunu belirten Harris, “Annem sanki gideceğini biliyormuş gibi çok fazla yemek yapmış” dedi.

Sosyal medyada destek gördü

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları, kendilerini duygulandıran bu videoya yorumlarıyla büyük destek verdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Annem 37 gün önce vefat etti. En son yaptığı yemek hala dondurucuda. Artık yenemeyecek olsa da buzdolabındaki yemeği gördüğüm için mutluyum" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Annemin yaptığı muz cipslerini 8 yıl sakladım” dedi.