Son dakika... Fenerbahçe, Rade Krunic transferini resmen açıkladı

Son dakika… Fenerbahçe, Rade Krunic’in transferi için İtalyan ekibi Milan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Son dakika... Fenerbahçe, Rade Krunic transferini resmen açıkladı

Union Berlin takımından ayrılan Leonardo Bonucci’yi sezon sonuna kadar transfer eden Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli takım, İtalya Serie A ekiplerinden Milan’da forma giyen Rade Krunic’in transferi için Milano ekibiyle prensip anlaşmasına varıldığını, futbolcunun sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için İstanbul’a geleceğini duyurdu.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız”

Son dakika... Fenerbahçe, Rade Krunic transferini resmen açıkladı - Resim : 1

KRUNIC TRANSFERİNİN MALİ DETAYLARI

Relovo’dan Matteo Moretto’nun haberine göre Fenerbahçe, Milan’dan Rade Krunic’i transfer etti. Sarı-lacivertli takım transfer için 3 milyon euro bonservis, 1- 1.5 milyon euro bonus ödeyecek. Transferin bedeli toplamda 4.5 milyon euroyu bulabilir. Futbolcu 2 milyon euro civarında bir maaş kazanacak.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Boşnak futbolcu, bu sezon 14 maçta 896 dakika süre aldı.