Son dakika haberleri: Ali Babacan'dan Erdoğan'a yanıt! "Milletimizi 28 Şubat'ın aktörlerine mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, "Dünyanın imrenerek baktığı milletimizin huzur ve refah içinde olduğu günler için değil milletimizi 28 Şubat’ın aktörleri Perinçek ve Bahçeli'ye mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz." dedi.

Son dakika haberleri: Ali Babacan'dan Erdoğan'a yanıt! "Milletimizi 28 Şubat'ın aktörlerine mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında tepki gösterdiği DEVA Partisi Ali Babacan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Babacan, yaptığı açıklamada, "Sayın Erdoğan, dünyanın imrenerek baktığı milletimizin huzur ve refah içinde olduğu günler için değil milletimizi 28 Şubat’ın aktörleri Perinçek ve Bahçeli'ye mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz." dedi.

Erdoğan'ın adalet için yola çıkmış parti kurucularını tek güç olma hırsı için tek tek tasfiye ettiğini ve bu yüzden özür dilemesi gerektiğini ifade eden Babacan, şunları söyledi:

"Özrünüzü milletimizin kabul edip etmeyeceğini bilmiyoruz ancak biz kararlıyız. Siyasete ilk adım attığımız günden beri ulaşmak için çabaladığımız özgürlüklerden, ileri demokrasiden, evrensel hukuk değerlerine olan sadakatten, çoğulculuktan, katılımcılıktan vazgeçmeyeceğiz."