Son dakika: Kayserispor'dan Tahkim Kurulu'na Onur Bulut başvurusu

Son dakika | Kayserispor Kulübü, Onur Bulut’un Beşiktaş’a transferi konusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun verdiği karar sonrası harekete geçti. Kayserispor, Beşiktaş'ın lehine olan karar için Tahkim Kurulu’na başvurdu.

Son dakika: Kayserispor'dan Tahkim Kurulu'na Onur Bulut başvurusu

Kayserispor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Onur Bulut’un Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ’ne transferi nedeniyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun vermiş olduğu karar ile alakalı olarak TFF Tahkim Kuruluna başvurmuş bulunmaktayız."

Son dakika: Kayserispor'dan Tahkim Kurulu'na Onur Bulut başvurusu - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Kulübü, Onur Bulut'un transferine ilişkin Kayserispor tarafından açılan davayı kazanmıştı.

Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada, "Kayserispor’un futbolcumuz Onur Bulut için açtığı dava Beşiktaş’ımız lehine sonuçlanmış bulunmaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Kulübümüzü haklı bulmuş ve Kayserispor’un haksız ve hukuka aykırı ithamları çerçevesinde talep ettiği tazminat ve sportif ceza taleplerini reddetmiştir. Onur Bulut’un transfer süreci Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin belirttiği üzere Kulübümüz tarafından tamamen hukuka uygun bir şekilde ve etik değerler gözetilerek yürütülmüş olup, haklılığımız ise Beşiktaş’ımız lehine verilen TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararı ile tescil edilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.