Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak olan Mali Genel Kurul'un Seçimli Genel Kurul olarak yapılacağını açıkladı.

Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF heyeti, dün İslahiye ve Nurdağı Konteyner Kent ziyaretlerinin ardından bugün de Kahramanmaraş ve Adıyaman'daki Konteyner Kentlerde depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Ziyarette TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, A Millî Takım Yardımcı Antrenörü Selçuk Şahin, U18 Millî Takım Teknik Direktörü Sabri Sarıoğlu, Genç Millî Takım Antrenörü Gökhan Gönül ve geçmişte A Millî Takımımızda da forma giyen eski futbolcu Hasan Kabze yer aldı.

Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor - Resim : 1

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, büyük üzüntü yaratan depremlerin ardından TFF olarak omuz omuza kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, "6 Şubat'taki depremden sonra Türk halkı büyük bir kadirşinaslık gösterdi. Aynı kadirşinaslığı da Türk futbol ailesi gösterdik. Biliyorsunuz birçok kulübümüz tırlarla buraya malzemeler gönderdi. Biz de Futbol Federasyonu olarak bütün kulüplerimizi topladık. Bir Omuz Omuza Kampanyası düzenledik. Televizyonda canlı yayında Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı, beIN Sport'la birlikte Omuz Omuza Kampanyasını düzenledik. O kampanyada topladığımız paralarla Adıyaman'da, Kahramanmaraş'ta, Nurdağı'nda, İslahiye'de, Hatay'da, Malatya'da güzel konteyner kentler oluşturduk" dedi.

Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor - Resim : 2

Büyükekşi, "Geçen sene bayramda yine ben buradaydım. Bayramlaşmaya geldik. Bayramda çocuklarımızı mutlu etmek için Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella'yı getirdik. Yine milli takımda görevli Selçuk Şahin, Sabri Saraoğlu, Gökhan Gönül ve Hasan Kabze'yle birlikte çocuklarımıza Türk Milli Takım formaları dağıttık ve onlarla güzel bir maç yaptık. Onları mutlu ederek biz de mutlu olmak istiyoruz. Ayrıca konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla hemhal oluyoruz, dertlerini dinliyoruz" diye konuştu.

Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor - Resim : 3

"SEÇİMLİ GENEL KURULUMUZ, TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyonunun 18 Temmuz'da seçimli genel kurul yapacağını açıkladı. Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız Seçimli Genel Kurulumuz, Türk Futboluna hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Son dakika | Mehmet Büyükekşi açıkladı! TFF o tarihte seçime gidiyor - Resim : 4