Trabzonspor'a geri dönüyor... Son dakika Trabzonspor transfer haberleri 13 Haziran 2019

Trabzonspor'dan son dakika transfer haberlerine göre Bordo-mavili ekibe Adebayor önerildi. Stoper arayışları süren Karadeniz ekibinde Bruno Manga ve Gaston Campi gündemde. Mustafa Yumlu'nun da dönmesi bekleniyor. İşte son dakika Trabzonspor transfer haberleri...

Trabzonspor'a geri dönüyor... Son dakika Trabzonspor transfer haberleri 13 Haziran 2019

Trabzonspor, Arjantinli stoper Gaston Campi'nin transferinde önemli yol alırken B planı olarak İngiltere Premier Lig'den düşen Cardiff ile sözleşmesi sona eren Gabonlu stoper Bruno Manga'yı listeye aldı.

Mustafa Yumlu dönüyor

Süper Lig’de gelecek sezon için kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, alt yapısından yetiştikten sonra son iki sezondur Akhisarspor forması giyen Mustafa Yumlu’ya teklif götürmeye hazırlanıyor.

Ligue 1’den Lyon, Yusuf’un peşine düştü. Önümüzdeki günlerde Yusuf’un geleceği netleşecek

Başakşehir'den ayrılan 35'lik forvet Emmanuel Adebayor, Trabzonspor'a önerildi. Menajerler, Togolu yıldızı bordo-mavili kulübe önerdi. Karadeniz ekibinin idarecileri de kararı teknik direktör Ünal Karaman'a bıraktı.

Yusuf Sarı geliyor

Trabzonspor transfer harekatına Marsilya'dan Yusuf Sarı'yı alarak başlamıştı. Kulüp resmen açıklamasa da 20 yaşındaki oyuncunun menajeri Nejat Okutan bu transferi İnstagram'dan takipçileriyle paylaşmıştı. Bordo- mavililerin bir sonraki hedefi ise Fıratcan Üzüm. Fıratcan Üzüm, Eskişehir formasıyla başarılı maçlar çıkarırken sporcu fıtığına yakalandı. 20 yaşındaki oyuncu sezonun bitimine 2 hafta kala ameliyat olmuştu.

Geçen sezon Anderlecht'te kiralık forma giyen yıldız futbolcu için Everton ile görüşmelerin başladığı ifade edildi. Bolasie ile Beşiktaş ve Trabzon da ilgileniyor.

Azubiuke yarışı

Geçen sezon Çaykur Rizespor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Okechukwu Azubiuke Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde. Bonservisi Mısır'ın The Pyramids kulübünde olan 22 yaşındaki orta saha için siyah-beyazlılar, 4 taksitle ödenmek koşuluyla 1 milyon 250 bin Euro önerdi.

Ümraniyespor’da ortaya koyduğu 6 gol, 9 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken, Türkiye Kupası’nda takımın yarı finale çıkmasında başrol oynayan Emircan Altıntaş’ın adı son günlerde ciddi şekilde Trabzonspor’la anılıyor.

Trabzonspor stoper rotasyonunu güçlendirmek için bir süredir yakından ilgilendiği Gaston Campi’yi bitiriyor. Son olarak Portekiz takımlarından Chaves’te forma giyen 28 yaşındaki oyuncuyla görüşmelerin son aşamaya geldiği ve kalan pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de devam edecek Akhisarspor’da ilk ayrılık yaşandı. Yeşil-siyalı ekip, 2015’ten bu yana Akhisarspor forması giyen Caner Osmanpaşa ile yollarını karşılıklı olarak ayırdı. Öte yandan, Süper Lig’ten pek çok ekip Caner Osmanpaşa’yı transfer etmek için çalışmalara başladı. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bu oyuncuyla ilgilendiği belirtiliyor.

Yusuf Yazıcı için Lille'e teşekkür

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için Fransa’nın Lille kulübünden gelen teklife teşekkür ettiklerini söyledi. Ağaoğlu, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) yaptığı açıklamada son olarak Lille’den Yusuf Yazıcı için gelen artırılmış teklife teşekkür ettiklerini kaydederek, “Lille’nin yapmış olduğu teklife biz teşekkür ettik. Şartlar ne olur bilmiyorum ama şuandaki düşüncemiz hem Yusuf Yazıcı hem de Abdülkadir Ömür’ü kadromuzda tutmak” dedi.