Türkiye ile ABD arasındaki Üst Düzey Savunma Toplantısı sona erdi! MSB’den açıklama geldi… İşte ele alınan konular

Millî Savunma Bakanlığı, Türkiye-ABD Üst Düzey Savunma Grubu Toplantısı'nın Ankara'da gerçekleştiğini açıkladı. Söz konusu görüşmede, bölgesel ve küresel savunma ve güvenlik konularının yanısıra, ikili savunma, askeri eğitim ve savunma sanayi iş birliği ele alındığı kaydedildi.

Türkiye ile ABD arasındaki Üst Düzey Savunma Toplantısı sona erdi! MSB’den açıklama geldi… İşte ele alınan konular

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye-ABD Üst Düzey Savunma Grubu toplantısı'nın Ankara'da gerçekleştiğini açıkladı. Toplantıda bölgesel ve küresel savunma ve güvenlik konularının yanısıra, ikili savunma, askeri eğitim ve savunma sanayi işbirliği konularının ele alındığı ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan paylaşım şu şekilde:

Türkiye-ABD Üst Düzey Savunma Grubu toplantısı ABD Savunma Bakanlığı heyetinin katılımıyla 7 Kasım 2022 tarihinde Ankara'da icra edilmiştir. Olumlu ve yapıcı geçen toplantıda, bölgesel ve küresel savunma ve güvenlik konularının yanısıra, ikili savunma, askeri eğitim ve savunma sanayi işbirliği ele alınmıştır. Müteakip toplantının gelecek yıl ABD'de düzenlenmesi öngörülmektedir.

Türkiye ile ABD arasındaki Üst Düzey Savunma Toplantısı sona erdi! MSB’den açıklama geldi… İşte ele alınan konular - Resim : 1