Süper Lig'in yıldız ismi futbolu bırakma kararı aldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması giyen tecrübeli kaleci Ruud Boffin futbolu bırakma kararı aldı.

Süper Lig'in yıldız ismi futbolu bırakma kararı aldı

Sezon başında Antalyaspor ile olan sözleşmesini 1 yıl uzatan Ruud Boffin’den şaşırtıcı bir karar geldi. 7. haftada oynanan Adana Demirspor mücadelesinden bu yana forma giymeyen Belçikalı kaleci, futbolu bırakma kararı aldı.

Adana Demirspor maçının ardından Antalyaspor’un oynadığı 4 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 hazırlık maçında sadece 1 kez kadroya giren Boffin, jübile kararını kulüp yetkililerine de bildirdi.

Fesih görüşmeleri başladı

Boffin’in futbolu bırakma kararını, kulüp yetkililerine bildirmesinin ardından pazarlıklar da başladı. Kırmızı-Beyazlılardan birkaç aylık maaş alacağı bulunan Boffin ile bu ücretin düşürülmesi için görüşmeler devam ederken, son noktanın koyulmasının ardından sözleşmesi fesih edilecek.

158 maçta Antalyaspor kalesini korudu

2017-2018 sezonundan bu yana Antalyaspor formasını terleten Boffin, Kırmızı-Beyazlıların kadrosunda bulunan en eski futbolcu olarak dikkat çekiyor. Eskişehirspor'dan transfer edildikten sonra 158 maçta Antalyaspor kalesini koruyan Belçikalı, kalesinde 236 gol görürken, 44 kez de gol yemeden mücadeleyi tamamladı.