Sezonun son derbisi: Beşiktaş - Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe, saat 19.00'da Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 2021-22 sezonunun son derbisi olacak olan bu karşılaşmada her iki takımın eksikleri göze çarpıyor. İşte muhtemel 11'ler...

Sezonun son derbisi: Beşiktaş - Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe, saat 19.00'da Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 2021-22 sezonunun son derbisi olacak olan bu karşılaşmada her iki takımın eksikleri göze çarpıyor.

Valerien İsmael ile ilk derbisine çıkacak olan siyah-beyazlılar, Avrupa kupası şansını sürdürmek istiyor.  Üst üste 7 olmak üzere son 11 maçta 10 galibiyet alan Fenerbahçe ise seriye devam etmek istiyor.

Rakamlarda Fenerbahçe üstün

Ezeli rakipler bugüne kadar 354 kez karşılaştı. Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet alırken 95 kez beraberlik çıktı. Oynanan son 25 derbide hakemlerin toplam 17 kırmızı (BJK 11, FB 6), 154 sarı kart (BJK 78, FB 76) göstermesi derbilerin hırçın geçtiğini gösteriyor.

Dev maçın hakem ve Var kadrosu 

Vodafone Park Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.

Sezonun son derbisi: Beşiktaş - Fenerbahçe - Resim : 1

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Beşiktaş'ın bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbi mücadelesinin Video Yardımcı Hakemi ise Atilla Karaoğlan oldu.

İki takımın eksikleri

Beşiktaş'ta Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Mert Günok, Gökhan Töre ve Mehmet Topal bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de ise Attila Szalai, Pelkas, Crespo, Kim Min Jar ve Arda Güler forma giyemeyecek.

İşte muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Serdar, Kenan, Rıdvan, Josef, Atiba, Ghezzal, N’Koudou, Batshuayi

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Tisserand, Novak, Ferdi, Gustavo, Zajc, Mert, İrfan Can, Rossi, Serdar