Kaybolan küçük kızın ailesiyle buluşma anı yürekleri dağladı!

Sultangazi’de babaannesiyle birlikte gittiği pazarda birden gözden kaybolan yabancı uyruklu küçük kızı mahalle esnafı bularak ailesine teslim etti. Buluşma anında duygusal anlar yaşandı.

Sultangazi Eski Habibler Mahallesinde yaşanan olayda,12 yaşındaki yabancı uyruklu Hazal ismindeki küçük kız, babaannesi ile birlikte alışveriş yaparken kayboldu. O sırada bölgede çalışma yapan kepçe operatörü küçük kızın ağladığını görünce küçük kızı, hem de güvenilir bir yer olduklarını düşündüğü ses sanatçısı ve bölgede restaurant işletmeciliği yapan İbrahim Ocak'ın yanına götürdü.

Aile rahat bir nefes aldı

Küçük kızın korktuğunu ve ağladığını gören Ocak, önce sakinleştirmek için su verdiği kıza ailesini bulmak için evini tarif etmesini isteyince küçük kız, evlerine yakın olan bir bakkal dükkanını tarif etti. Çevredeki arkadaşlarını arayan Ocak, arkadaşlarından ailesine ulaşıp bilgi vermelerini ve kızlarını evlerine getireceklerini söylemesini istedi.

Duygusal anlar kameraya yansıdı

Ailenin yaşadığı adresi öğrenen Ocak, yanına aldığı küçük kızı annesine teslim etti. Her ikisinin de korktuğu görülen anne ve kızın kavuşma anı ise duygusal anlara sahne oldu. Uzun süre bir birlerine sarılarak ağlayan anne ve kız Ocak'a teşekkür ederken, yaşanan o anlar ise cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.