Beşiktaş'tan Isco bombası! Temaslar sürüyor!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, geçtiğimiz Aralık ayında La Liga ekibi Sevilla ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Isco ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Isco bombası! Temaslar sürüyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında İspanya La Liga ekibi Sevilla ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Isco'nun yeni takımı merak edilirken bonservisi elinde bulunan futbolcu için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalmasına rağmen son haftalardaki performansıyla çıkış yakalayan, Kadıköy'deki derbi zaferiyle de moral bulan Beşiktaş, transferde bombayı patlatmak için harekete geçti.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Siyah-beyazlılar, geçen sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan ancak teknik direktör Jorge Sampaoli ile anlaşamaması sebebi ile Aralık ayında Endülüs ekibiyle yollarını ayıran Isco'yla temaslarını sürdürüyor.

4 aydır boşta olan ve bonservisi elinde olan dünya yıldızı ile sezon sonu için söz kesmek isteyen yönetim, 30 yaşındaki İspanyol oyuncuya 3 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş teklif etti. Ancak Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'in yanı sıra Avrupa'dan da talipleri olan yıldız isim, kararını yazın verecek.