Fener kazandı, Bursaspor kaybetti alt sıralarda hesaplar karıştı

Süper Lig'de güncel puan durumu, 31. hafta devam ederken iyice merak uyandırdı. Fenerbahçe'nin ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un galibiyetleri küme düşme hattında hesapları karıştırdı. İşte tehlike bölgesinde güncel puan durumu ve kalan maçlar.

Fener kazandı, Bursaspor kaybetti alt sıralarda hesaplar karıştı

Spor Toto Süper Lig’de 31. hafta heyecanı devam ederken güncel puan durumu da merak konusu. Geride kalan maçların ardından puan durumunda kümede kalma mücadelesi içindeki takımların hesapları da iyice karıştı. Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-1 yenen Fenerbahçe, 7.5 ay sonra deplasmanda gülerken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise konuğu Bursaspor’u 2-0 yendi ve kümede kalma adına 6 puanlık maçı almayı bildi ve Timsahları ateşe attı. MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor ise Ankara’da 2-2 berabere kaldı.

 Bu sonuçların ardından haftanın kalan maçları da heyecan verici bir hal aldı. Son sıradaki Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Göztepe ise Antalyaspor’u ağırlıyor. Biri maç eksiğiyle Kayserispor olmak üzere, ligde 37 puana sahip 4 takım yer alıyor. 11. Sivasspor, 12. Fenerbahçe, 13. Kayserispor ve 14. MKE Ankaragücü 37 puanda buluşmuş durumda.

Fener kazandı, Bursaspor kaybetti alt sıralarda hesaplar karıştı - Resim : 2