Süper Lig'de sadece 7 maçta forma şansı bulup 1 asist yapan Fenerbahçeli futbolcu kararını verdi. Türkiye'deki hiçbir takımda oynamayacak

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında hem kendisine hem de takım arkadaşı Fred'e aldırdığı gereksiz kırmızı kart nedeniyle takımda istenmeyen adam ilan edilen Mert Hakan Yandaş kararını verdi. Türkiye'deki Fenerbahçe'den başka hiçbir takımda oynamayacak.

Süper Lig'de sadece 7 maçta forma şansı bulup 1 asist yapan Fenerbahçeli futbolcu kararını verdi. Türkiye'deki hiçbir takımda oynamayacak

Fenerbahçe'de  Süper Lig'deki iyi gidişat taraftarları çok memnun ediyor ancak taraftarları takımdaki bazı futbolcuların hareketlerinden memnun değil.

Bu futbolcuların başında ise daha önce "takımın ağabeyi" rolünü üstlenen ancak takıma bir anda Tadic, Dzeko, Bonuci ve Krunic gibi dünya yıldızlarının gelmesinin ardından adı hiç gündeme gelmeyen ve yokları oynayan Mert Hakan Yandaş geliyor. 

YÖNETİM SERT BİR DİLLE UYARDI

Kritik Galatasaray maçı öncesinde oynanan Kayserispor maçında yaptığı gereksiz faul ve itiraz ile hem kendisine hem de Fred'e kırmızı kart aldıran Yandaş'ın takımdan gönderilmesi isteniyordu. Yönetim, yaptığı toplantıda futbolcuyu sert bir dille uyararak bir daha böyle bir olayın istenmediğini iletti. 

Süper Lig'de sadece 7 maçta forma şansı bulup 1 asist yapan Fenerbahçeli futbolcu kararını verdi. Türkiye'deki hiçbir takımda oynamayacak - Resim : 1

SADECE 7 MAÇTA OYNAYABİLDİ 

Süper Lig'de İsmail Kartal'ın zaten tercih etmediği oyuncular arasında yer alan Yandaş, bu sezon sadece 7 maça çıkabildi ve 1 asist yaptı. Yedek kulübesinde oturan Yandaş'ın Krunic gibi bir dünya yıldızının gelmesinin ardından iyice yedek kulübesine gömülmesi bekleniyor. 

KARARINI VERDİ, TÜRKİYE'DE OYNAMAYACAK

Tüm bu sebeplerden dolayı Ocak ayında gönderilecekler listesine konulan Yandaş, yurtiçinden transfer teklifleri alsa da Türkiye'deki bir takımda oynamaya sıcak bakmıyor. Arda Birben’in haberine göre Mert Hakan’a yurt içi ve yurt dışından çok sayıda teklif geldi. Mert Hakan Ocak transfer dönemi için Türkiye’de Fenerbahçe’den başka takımdan oynamayı kesinlikle düşünmüyor. Sadece yurt dışı seçeneklerini değerlendirebilir.