Kadıköy'de büyük tepki: Yönetim istifa

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe taraftarı, Yukatel Kayserispor ile 2-2 kaldıkları maçın ardından yönetimi istifaya çağırdı.

Kadıköy'de büyük tepki: Yönetim istifa

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ikinci yarısı ve maç sonunda tribünlerin gösterdiği tepki günün konusu oldu. 

Büyük isyan 

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12'nci haftasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadele 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Maçın son anları ve düdüğün ardından yaşananlar karşılaşmanın önüne geçti. Fenerbahçe tribünleri isyan bayrağı açtı.

"Yönetim istifa" sesleri

Vitor Pereira, Ali Koç ve yönetim istifaya davet edildi. Ardından futbolculara da ıslıklamalar ve tepkiler başladı. Özellikle Kayserispor'un Gavranovic'le attığı 2. gol sonrası kriz başladı.

Kayserispor'a alkış

Tribünler ilk olarak Kayserispor'u alkışladı. Vitor Pereira ve futbolcular ıslıklandı. Daha sonra 'yönetim istifa' sesleri geldi. Maç esnasında da Kayserispor'un ataklarında '3' diye tempo tutuldu.

Protestolar durmadı

Son düdükle beraber ise protestolar çok daha fazla arttı. Ali Koç ve yönetim istifaya davet edildi. Skorun 2-2'ye gelmesine rağmen istifa sesleri dinmedi, tepkiler devam etti. Son dakikalarda gelen 2 gole sevinilmedi.

Penaltı ıslıklar arasında atıldı

Mücadelede 90+5'te kazanılan penaltıda da tepkiler durmadı. VAR'dan gelen maçtaki ikinci penaltı esnasında tribünler 'yönetim' istifa diye bağırdı.