Survivor'dan dönen Öykü Çelik'in 25 bin dolarlık tektaşına 'göktaşı' benzetmesi

“Survivor” yarışması dönüşü sevgilisi İsmail Berhan’dan evlenme teklifi alan Öykü Çelik, tektaş yüzüğüyle ilgili yapılan hangi yorum üzerine kahkaha krizine girdi? Öykü Çelik ile İsmail Berhan ikilisi, hafta içi 1962 model klasik bir otomobilleriyle yolda kalınca ne yaptı?

Survivor’a geçen haftalarda veda eden ünlü oyuncu Öykü Çelik, sevgilisi İsmail Berhan’la Bebek’te kameralara takıldı. Emlak danışmanlığı yapan İsmail Berhan, Çelik’e Survivor dönüşü evlilik teklif etmişti. Sevgilisinin hediye ettiği 25 bin dolarlık yüzüğüyle ilk kez görüntülenen Öykü Çelik, Survivor sürecini anlattı.

Ünlü oyuncu açlığa karşı savaş verdiği yarışma boyunca en çok kokoreci özlediğini söyledi. Öykü Çelik’e kendisinden sonra “Survivor”da ortalığın karıştığı hatırlatıldı. Çelik, yeniden setlere dönmeye hazırlandığını açıkladı. Ünlü oyuncu sevgilisinin hediye ettiği yüzük için bir muhabir “Tektaş değil o, göktaşı” yorumunu yapınca kahkaha attı.

Öykü Çelik ile İsmail Berhan ikilisi, 2 gün sonra ise 1962 model klasik bir otomobilde seyahat ederken görüntülendi. Araba bir anda durunca İsmail Berhan ne yapacağını şaşırdı. O sırada bir at arabasının da otomobilin peşinden gitmesi ortaya renkli bir görüntü çıkardı. Arabanın sık sık yolda kaldığını söyleyen güzel oyuncu, bu duruma kahkahalarla güldü.