Suudi Arabistan'da kalacağını açıklamıştı! Kıta değiştirmeye hazırlanıyor... Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu!

ABD MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles FC, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Cristiano Ronaldo’yu transfer etmek istiyor.

Suudi Arabistan'da kalacağını açıklamıştı! Kıta değiştirmeye hazırlanıyor... Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu!

Manchester United’dan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, çıktığı 16 maçta 14 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

KALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada takımdan ayrılacağı söylentileri hakkında konuşmuş, “Burada mutluyum, burada devam etmek istiyorum ve burada da devam edeceğim. Kanımca (Suudi liderler) önümüzdeki beş yıl boyunca çalışmalarını sürdürürlerse, Suudi Ligi dünyanın en iyi beş ligi arasına girebilir” demişti.

Suudi Arabistan'da kalacağını açıklamıştı! Kıta değiştirmeye hazırlanıyor... Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! - Resim : 1

TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR

Bu sözlerin ardından Ronaldo hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Gerardo Velázquez de León'a göre Los Angeles FC, takımdan ayrılması beklenen Carlos Vela’nın yerine Cristiano Ronaldo’yu transfer etmek istiyor.

Suudi Arabistan'da kalacağını açıklamıştı! Kıta değiştirmeye hazırlanıyor... Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! - Resim : 2

Los Angeles FC’nin Ronaldo’ya iyi bir kontrat sunacağı ifade ediliyor. Öte yandan Ronaldo, Al Nassr ile 2,5 sezon için 500 milyon avro (yaklaşık 535 milyon dolar) karşılığında anlaşma sağlamıştı.