Takımın antrenmanı bitti, ortalık karıştı! Taraftar grubu sahaya indi: “Bazı arkadaşlar kendini Maradona sanıyor, adam gibi oynayın”

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor’un son antrenmanına gelen Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, antrenman sonrası futbolculara seslenerek, “İsim vermeyeceğim bazı arkadaşlar, kendini artist, Maradona zannediyor veya bulunmaz Hint kumaşı zannediyor. On dakika oynayıp çıkıyor. Arkadaşlar bir taneniz kalkıyor, hocaya küfrediyor. Yakışmaz. Bu formanın ağırlığını bilin, adam gibi oynayın” dedi. Grubun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise yönetim eleştirildi.

TFF 2.Lig’de 62 puanla lider durumda bulunan Kocaelispor’da takımın son antrenmanı hareketli geçti. Körfez Burunga Tesislerinde yapılan antrenmanı izleyen Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, daha sonra sahaya girdi.

Takımın antrenmanı bitti, ortalık karıştı! Taraftar grubu sahaya indi: “Bazı arkadaşlar kendini Maradona sanıyor, adam gibi oynayın” - Resim : 1

"ADAM GİBİ OYNAYIN, ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN"

Futbolculara seslenen Uzun şunları söyledi:

“Biz kaos çıkarmaya gelmedik. Bu takımın gerçek sahibi taraftar. Başta geldim hepinize söyledim. Bu armanın ağırlığı var. İsim vermeyeceğim bazı arkadaşlar, kendini artist, Maradona zannediyor veya bulunmaz Hint kumaşı zannediyor. On dakika oynayıp çıkıyor.

Arkadaşlar bir taneniz kalkıyor, hocaya küfrediyor. Yakışmaz. Bu formanın ağırlığını bilin, adam gibi oynayın. Biz size güveniyoruz. Adam gibi oynayın. Herkes kendini toparlasın. Bu camianın gerçek sahibi biziz. Biz size güveniyoruz. Adam gibi oynayın. Aldığınız paranın hakkını verin.”

Ferhat Uzun, daha sonra taraftarlara dönerek takım için tezahürat yaptırdı.

Takımın antrenmanı bitti, ortalık karıştı! Taraftar grubu sahaya indi: “Bazı arkadaşlar kendini Maradona sanıyor, adam gibi oynayın” - Resim : 2

"TARAFTAR İSTİFA TEZAHÜRATI YAPTI"

Akabinde ise taraftarlar bir anda “İstifa”, “Bırakın”, “Yönetim istifa” sloganları attı. Futbolcular ise soyunma odasına gitti.  

“BU ŞEHRE BİR ŞAMPİYONLUK BORÇLUSUNUZ, VERDİĞİNİZ SÖZLERİ YERDE BIRAKMAYIN”

Hodri Meydan Taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada işe şunlar kaydedildi:

“İstifa etmeyen teknik direktörü gönderemeyen vizyonsuz yönetim ve saz arkadaşları…

Bu günden itibaren Hodri Meydan camiasının en büyük düşmanı sizlersiniz. Büyük Kocaelispor Kulübü’nün kurulduğu 1966 yılından bugüne kadar kulübümüz ve camiamız, tarihinde hiç bir zaman sizler gibi vizyonsuz bir güruhla karşı karşıya gelmemiştir.

Mevcut teknik direktörü yollamayarak Kocaelispor taraftarlarına adeta savaş açan sizlerin, bu günden itibaren kendi ayağınıza sıktığınızı asla ve asla unutmayın. Şüphesiz ki Mayıs ayında yapılacak olan kongrede, bu kent sizlere en büyük cevabı verecektir. Mutlaka hesaplaşacağız.

Takımın antrenmanı bitti, ortalık karıştı! Taraftar grubu sahaya indi: “Bazı arkadaşlar kendini Maradona sanıyor, adam gibi oynayın” - Resim : 3

Futbolcularımıza; Göğsünüzde taşıdığınız armanın hakkını verdiğiniz sürece sonuna kadar, son nefesimize kadar sizlerin her zaman ve her yerde yanındayız. Yeter ki bu camianın hakkını verin…

Şampiyonluk yolunda mevcut başkan, yönetim kurulu ve teknik ekip başta olmak üzere; tüm rakiplerimize karşı GALİP GELEREK hedeflediğimiz kupayı kazanmak adına son düdüğe kadar sizlerle birlikte mücadele edeceğimizi asla unutmayın. Bu şehre bir şampiyonluk borçlusunuz, verdiğiniz sözleri yerde bırakmayın.”