Taklitler aslını yaşatır İmamoğlu

Anadolu bir tabir vardır, çok şanslı olana “çok ballı adamsın" derler.

Yazıma aynen bu tabir ile başlıyorum; çok ballı adamsınız Sayın İmamoğlu!

Beylikdüzü’nde İstanbulluların bile birçoğunun tanımadığı bir Belediye Başkanı’yken, şu anda Sayın Akşener kadar yakın durmadığınız, kendi Genel Başkanınız Sayın Kılıçdaroğlu aday gösterdi sizi.

Öyle bir dönemde aday gösterdi ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, mental bir yorgunluğun olduğu ve milletin bu mental yorgunluğa tepki gösterdiği bir dönemde İstanbul Belediye Başkanı oldunuz. Aslında size oy verenlerde biliyordu İstanbul’u bir adım daha öteye götüremeyeceğinizi! Ama ballı adamsınız, oldunuz işte.

Şimdi ise, ilginç bir şekilde, siyaset tarihinde görülmemiş bir şekilde, mensubu olmadığınız bir partinin lideri tarafından yerlere göklere sığdırılamıyorsunuz.

Sizden bir kahraman, haksızlığa uğramış bir figür yaratmaya çalışıyorlar. Hatta Sayın Cumhurbaşkanımızın geçmişte yaşadığı sürecin benzerini yaşatıp, tabiri caizse sizden imitasyon Erdoğan icat etmeye çalışıyorlar!

Sayın İmamoğlu, boşuna Sayın Erdoğan’ı taklit etmeye çalışmayın. Bu ülkede bir tane Erdoğan var!

Bu milletin beyni ile alay etmeyin!

Acıların çocuğu, mazlum, mağdur bir İmamoğlu profili çizmeyin.

Ne siyasi geçmişiniz ne vizyonunuz ne liyakatiniz ne karizmanız, Sayın Erdoğan ile kıyaslanmaya yetmez!

Sayın Erdoğan, askeri vesayet olmuş dik durmuş; 17-25 Aralık olayları olmuş dik durmuş; Gezi Parkı olayları olmuş dik durmuş; 15 Temmuz Darbe Girişimi olmuş dik durmuş; ABD’nin ekonomik baskıları olmuş dik durmuş; koronavirüs sürecine denk gelmiş sarsılmamış; Davos’ta meydan okumuş, Avrupa parlamentolarında had bildirmiş.

Siz Sayın Erdoğan’ın gölgesi ile bile kıyaslanamazsınız!

Sayın Akşener’e gelince, Sayın İmamoğlu’na sarılıp neyin mutluluğunu yaşadınız? Millet olarak merak ediyoruz.

Sayın İmamoğlu’na olan bu olağanüstü sevginizin benzerini kendi partinizdekilere gösterebiliyor musunuz?

Bu ülkenin en büyük muhalefet partisi lideri Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını boykot edip, kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığınızın farkında mısınız?

Sayın Erdoğan’ı taklit etmeyin.

Taklitler aslını yaşatır!

Son sözüm, Allah vatana, millete zeval vermesin.

Vesselam…