Taşçıer'e eğitim camiasından tam destek

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Doçent Doktor Feysel Taşçıer bazı ilçe ve şube müdürlerini görevden alıp yerlerine yeni atamalar yaparken eğitim camiasından tam destek geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Diyarbakır'da önemli bir karara imza atarak, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hasan Aslan’ın Yerine Doç Dr. Feysel Taşçıer’i atamıştı.

Pek çok ulusal ve uluslararası dergilerde bilimsel makaleleri yayımlanan Taşçıer Eğitim alanındaki başarılarıyla tanınıyor.

Eğitim felsefesi, şiddet sorunu, siyaset ve hukuk felsefesi gibi önemli alanlarda çalışmaları bulunan Feysel Taşçıer, aynı zamanda Doçent unvanı taşıyan ilk Milli Eğitim Müdürü olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kritik kararlara imza attı

Taşçıer göreve geldikten sonra bazı ilçe ve şube müdürlerini görevden alan Taşçıer, bu müdürlerin yerine yeni atamalar yaptı.

Feysel Taşçıer’in kararlarına eğitim camiasından da tam destek geldi.

“Diyarbakır’ın 76’ncı sırada yer alması hakarettir”

Türk Eğitim-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ahmet Bürhan, Taşçıer’in yapmış olduğu görev değişikliklerini desteklediklerini söyleyerek "1 il içerisinde 76. sırada yer almak Diyarbakırlıya Diyarbakır çocuğuna yapılan bir hakarettir, ve bunun faturasını da geçmiş dönemde bu kadrolaşmayı yapan bu kadroları okul müdürlüğü ilçe müdürlüğü milli eğitim müdürü bu kadroları işgal edenlerin bunun faturasını ödemeleri gerekiyor. Yeni gelen müdürümüze müdür yardımcısı arkadaşlarımıza başarılı olmalarını diliyorum. Onlar başarılı olduğu zaman benim çocuğum rahat edecek benim öğretmenim rahat edecek.” ifadelerini kullandı.