TAV'a 'Great Place to Work' sertifikasyonu

TAV Technologies'e, kurum kültürü konusunda araştırma ve danışmanlık hizmetleri için "Great Place to Work" sertifikasyonu verildi.

TAV'a 'Great Place to Work' sertifikasyonu

TAV Technologies, kurum kültürü konusunda araştırma ve danışmanlık hizmeti veren Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen "Great Place to Work" sertifikasyonunu almaya hak kazandı. TAV Technologies Genel Müdürü Kerem Öztürk, şunları söyledi:

"Bugün 12 ülkede 30'dan fazla havalimanında ürün ve hizmetlerimizle yer alıyoruz. Sahip olduğumuz çok uluslu ve yetkin insan kaynağı sayesinde küresel ölçekte rekabet ediyoruz. Çalışan memnuniyeti tüm süreçlerimizin odağında yer alıyor. Şeffaf ve açık iletişime dayalı, çalışanların karar süreçlerine katıldığı, güvene dayalı bir iş kültürünü geliştirmek üzere çalışıyoruz."

TAV Technologies İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Candemir Akyıldız da "TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker'in tüm grup şirketleri için hedeflemiş olduğu 'çalışan için adil, şirket için doğru olanı yapmak' ilkesini, şeffaf ve adil yönetim kültürümüzün vazgeçilmezi olarak belirledik" şeklinde konuştu.