Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Timuçin Esen ve Şevket Çoruh yeni dizide karşı karşıya! Dengeler tamamen değişecek!

Ekranlara merhaba diyecek olan aksiyon dizisi Tetikçinin Oğlu için geri sayım devam ederken dizi ile ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor. Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un bir arada olduğu Tetikçinin Oğlu dizisi temponun giderek yükseleceği ve izleyiciye heyecanlı dakikalar yaşatacak bir yapımla ekranlarda olacak.

Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Timuçin Esen ve Şevket Çoruh yeni dizide karşı karşıya! Dengeler tamamen değişecek!

Televizyon ekranlarında yeni dizi furyası sürüyor. Fox TV’nin yeni dizisi Tetikçinin Oğlu televizyon izleyicisinin gündeminde. İlk bölüme gün sayan yeni dizi Tetikçinin Oğlu, iki ünlü ismi Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u bir araya getiriyor. Birbirinden değerli oyuncularında ikiliye eşlik edeceği dizi için geri sayım sürerken dizi setinden gelen fotoğraflar aksiyon ve temponun yükseleceğinin sinyallerinin de veriyor.  

 TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

“Tetikçinin Oğlu”, ilk bölümüyle 11 Nisan Salı günü izleyicisiyle buluşacak. Tarih duyurusuyla beraber hayranları sevindirecek sürpriz bir fotoğraf karesi de paylaşıldı. Oyuncular, fotoğraf karesi için dizinin çekim yeri olan Bodrum’da kamera karşısına geçti.

OYUNCU KADROSU İLE GÖZLER İLK BÖLÜME ÇEVRİLDİ

Dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'a; Genco Özak'ın yanı sıra, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular da eşlik ediyor.

Kadroda yer alan 4 tecrübeli ismi görenler bugüne kadar rol aldıkları projelere de bakınca beklenti gitgide yükseliyor.

En son O Kız dizisinde Sitare olarak izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları, eminiz ki yine bambaşka bir kadın karakteri ile izleyenlere çok keyifli anlar yaşatacak. 16 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser olarak izlediğimiz Şevket Çoruh’un ekrana yıllar sonra bambaşka bir adam olarak dönüşü de izleyicide ters köşe etkisi yapacak.

Genelde kötü adam rolleri ile akıllarda kalan Serhat Kılıç ise Tetikçinin Oğlu dizisinde nasıl bir sürprize imza atacağı merak ediliyor. Hekimoğlu dizisindeki Ateş karakterini canlandıran Timuçin Esen ise Tetikçinin Oğlu dizisindeki rolü oldukça merak ediliyor.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizinin yeni tanıtımında ünlü şarkıcı Nükhet Duru da yer alıyor. Bir pansiyon sahibini canlandıracak olan Duru, dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU

“Tetikçinin Oğlu”nda; kırk yılın dostu Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) oğulları için kıyasıya bir çatışmaya girerler. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oğlunun öcünü almaya çalışan İskender geçmişi ile yüzleşecek;  yıllar sonra oğlu Metin'i (Genco Özak) bulan Korkmaz ise yeniden baba olmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.