TikTok fenomeni güzellik uğruna dudaklarından oluyordu! Dolgu yaptırdı, bu hale geldi!

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta paylaştığı videolar ile kısa sürede fenomene dönüşen genç kadın, güzelleşmek uğruna dudaklarını kaybediyordu. Dudak dolgusu yaptıran Lauren Faulkner, alerjik reaksiyon gösterince dudakları bir anda iki kat büyüdü.

TikTok fenomeni güzellik uğruna dudaklarından oluyordu! Dolgu yaptırdı, bu hale geldi!

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta kısa sürede on binlerce takipçiye ulaşan ve fenomen olma yolunda ilerleyen Lauren Faulkner, dudak dolgusu yaptırmak isterken büyük acılar içerisinde kaldı.

Dolgu süreçlerinide sosyal medyada paylaşan Louren bu kez önceki ve sonraki halini paylaşmak için yaptırdığı dudak dolgularını eritmek istedi.

Dolguyu eritecek olan estetisyen, 'hyaluronidaz enzimini' enjekte etmeden önce onu eritecek uyuşturucu bir krem sürdü ardından eritme işlemi için enjeksiyonu yaptı.

Louren, işlemden iki dakika sonra vücudunun kurdeşen döktüğünü ve bayılacağını sandığını söyleyerek "Boğazım kapanmaya başladı ve nefes almakta zorlanıyordum. Panik içerisinde yardım beklemeye başladım, başka çarem de yoktu’’ dedi.

Louren’ın estetisyeni alerjik reaksiyon gösterdiğini fark etti ve hemen 999’u aradı.

Olaydan sonra bu kez de sosyal medyada alerjik reaksiyon sonrası şişmiş dudaklarını ve yüzünün halini paylaşan Louren, "Çok şanslıydım çünkü bu çok daha kötü olabilirdi’’ dedi.