Genç kadın aldatıldığını bu planla ortaya çıkardı!

Uzun süreli ilişkisinde erkek arkadaşının başka bir kadının adını uykusunda sayıklamasıyla harekete geçen Bailey Hunter, aldatılma hikayesini komik bir dille anlattı.

Genç kadın aldatıldığını bu planla ortaya çıkardı!

Erkek arkadaşı uykusunda bir kadının adını sayıkladıktan sonra Bailey bir sorun olduğundan şüphelenmeye başladı. Bailey Hunter , TikTok'ta paylaştığı bir klipte olayı anlattı, "Yataktan kalktım ve bu kıza Facebook'ta baktım. Evli olduğunu ve çocukları olduğunu fark edip üzerinde durmadım." dedi.

Sabah uyandığında bu ismin sahibini erkek arkadaşına soran genç kadın o kişinin lise arkadaşı olduğu cevabını aldı.

Bailey erkek arkadaşının açıklamasına çok da inanmayınca kadına mesaj atmaya karar veriyor ve kadına hala ilişkisinin devam ettiğini söylüyor.

Bailey erkek arkadaşının kimleri aradığına bakmaya karar veriyor, bakarken bilmediği bir numara ile 45 dakika konuşulduğunu fark ediyor. Bu aramanın da asılsız olduğunu iddia eden sevgilisine inanmayan Bailey,  erkek arkadaşının evden taşınmasını istedi.

İntikamını aldı

Bailey, "Kullandığı telefon benimdi, birkaç gün sonra arayıp istedim. Telefonu geri vermeyeceğini ve bu konuda yapabileceğim hiçbir şey olmadığını söyledi. Ben de en azından kullanamasın diye telefonu çalıntı olarak rapor ettim" diyerek erkek arkadaşından son intikamını aldığını da gülerek anlattı.