TikTok'a iki yeni özellik geliyor! TikTok'un Instagram'dan esinlendiği düşünülen işte o özellikler...

Sosyal medya dünyasına giren en son uygulamalardan biri olan TikTok, kısa zamanda milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Yerinde saymayı tercih etmeyen uygulama için sürekli güncelleme ve yeni özellikler üzerinde çalışılıyor. Gelen son bilgilere göre, TikTok iki yeni uygulama üzerinde çalışıyor. Bu özellikleri duyanlar, Instagram'dan esinlenmişler yorumunda bulunuyor.

TikTok'a iki yeni özellik geliyor! TikTok'un Instagram'dan esinlendiği düşünülen işte o özellikler...

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve sosyal medya devleri arasında yer alan Çinli TikTok, her geçen kullanıcı sayısını arttırıyor. Özellikle Amerikalı rakibi Instagram ile yaşadıkları mücadelede ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor.

Yerinde saymak istemeyen ve yaptığı yeniliklerle sektörde öncü olarak anılmak isteyen şirket, bugünlerde iki farklı özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre artık kullanıcılar yepyeni bir fotoğraf galerisine sahip olabilecekler. Gelecek yeni özellik ile beraber 35’e kadar fotoğrafı kolaj yaparak paylaşabilecek olan içerik üreticileri, paylaştıkları fotoğraf galerilerine müzik de ekleyebilecekler. 

TikTok'a iki yeni özellik geliyor! TikTok'un Instagram'dan esinlendiği düşünülen işte o özellikler... - Resim : 1

Diğer özellik ise...

TikTok’un çalışmalarını sürdürdüğü bir diğer önemli özellik ise paylaşımların altında bulunan açıklamalar için olacak. Mevcut haliyle en fazla 350 karaktere izin verilen bu açıklamalarda güncellemenin ardından kullanıcılar 2 bin 200 karaktere kadar açıklama girebilecek. 

Daha önce Instagram'ın yaptığı güncellemelerde TikTok'tan esinlendiği düşünülmüştü. Bu kez tam tersi, TikTok'un Instagram'dan esinlendiği iddiası öne sürüldü. Bu iddiayı, Instagram'daki açıklamaların da 2 bin 200 karakter sınırının olması destekledi.